ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης συμφώνησε με τον Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ!

Σημαντική προσθήκη για τον Άρη, μια και υπάρχει συμφωνία με τον Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ.

Θα επισημοποιηθεί όταν υπογραφούν τα συμβόλαια και έτσι με τον τρόπο αυτό ο Αρης ενισχύεται σημαντικά σε μια θέση που έχει ανάγκη!

Ο Elijah Mitrou-Long γεννήθηκε στον Καναδά, στις 15 Δεκεμβρίου του 1996 και έχει ύψος 1,87 μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από το John Carroll High School στο Maryland και η αρχή της κολεγιακής του καριέρας έγινε από το πανεπιστήμιο Mount St Mary’s.

Ο Τζος Χάγκινς υπέστη θλάση β’ βαθμού και θα λείψει (τουλάχιστον) για έξι εβδομάδες. Ο Γιάννης Καστρίτης ήταν υποχρεωμένος να βρει χειριστή μπάλας για να καλύψει το κενό του Αμερικανού και προχώρησε σε επιλογή χαμηλού ρίσκου υπό την έννοια ότι ο Ελάιζα Μήτρου Λονγκ.

Μάλιστα, έχει μεγάλη εμπειρία από το ελληνικό Πρωτάθλημα!

Τη σεζόν 2020-2021 αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ σε 13 παιχνίδια στη Basket League έχοντας μ.ο. 4,2 πόντους, 1,5 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ, 0,8 κλεψίματα, 0,8 λάθη  σε σχεδόν 14 λεπτά συμμετοχής με 13/33 δίποντα με 39,4%, 7/12 τρίποντα με 58,3%, 8/8 βολές.

Πέρσι 21-22 αγωνίστηκε  στον Απόλλωνα είχε 11 πόντους, 3, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ!

Ο Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ θα είναι ο νέος παίκτης του Αρη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό προς το παρόν ποια είναι η ακριβής διάρκεια συμβολαίου και ερχομός του.

Σκοπός είναι να δώσει το παρών το ταχύτερο. Ο Ελληνο-Καναδός γκαρντ ανακοινώθηκε  στην αρχή της σεζόν από τη Γιάλοβασπορ και αδερφόσ του Ναζ Μήτρου-Λονγκ…

To Top