ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης σφραγίζει και τυπικά την πρόκριση κόντρα στη Διναμό μπροστά στον κόσμο του (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Ο πρώτος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για τον Άρη, καθώς στον σημερινό (19:00) αγώνα του με τη Διναμό Τιφλίδας απλά θα οριστικοποιηθεί η παρουσία του στην επόμενη φάση.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το 90-64 με το οποίο οι κίτρινοι κέρδισαν προχθές στην Γεωργία έχει απλουστεύσει πλήρως τα πράγματα και είναι γεγονός πως ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι παίκτες του θα “χρησιμοποιήσουν” το σημερινό παιχνίδι για να προετοιμαστούν για τους επόμενους αγώνες, κατά πάσα πιθανότητα με τη Νίζνι, η οποία κέρδισε μέσα στην Πορτογαλία την Πόρτο με 86-85 και σαφώς έχει το προβάδισμα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Βαγγέλη Αγγέλου, αφού άλλωστε στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, 48 ώρες πριν στην Τιφλίδα, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του.

Ενδεχομένως να προστατευτούν σήμερα κάποιοι παίκτες που το περασμένο διάστημα απείχαν λόγω τραυματισμών, είτε παίζοντας λιγότερο, είτε μένοντας εκτός, ώστε να είναι απολύτως έτοιμοι για τον β’ προκριματικό γύρο, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο τεχνικός του Άρη.

Το ότι η υπόθεση πρόκριση έχει κριθεί δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο Άρης δεν θα πρέπει να παίξει ακόμα καλύτερα από ότι έπαιξε προχθές στην Τιφλίδα, άλλωστε ο Αγγέλου επεσήμανε μετά την πρώτη νίκη της σεζόν πως υπάρχει ευθύνη προς τον κόσμο από την ομάδα και σεβασμός προς την διοργάνωση.

To Top