Ο Άρης, τελευταία ομάδα που… άλωσε το «Βιθέντε Καλντερόν»

Τα ευρωπαϊκά κύπελλα συνεχίζονται, μετά και τους σημερινούς αγώνες του Τσάμπιονς λιγκ (Μίλαν-Μπαρτσελόνα 0-0 και Μαρσέιγ-Μπάγερν 0-2), παίρνουν σειρά τα παιχνίδια του Γιουρόπα λιγκ, εκεί όπου γίνεται σημαντική αναφορά στην προσπάθεια της Ατλέτικο Μαδρίτης να κατακτήσει και πάλι την… κούπα. Μόνο που όλοι μνημονεύουν τον Άρη!

Η Ατλέτικο υποδέχεται την Πέμπτη το Αννόβερο στους «8» της διοργάνωσης και όπως αναφέρουν όλα τα ρεπορτάζ γύρω από την ομάδα της Μαδρίτης, αλλά και τα επίσημα στοιχεία της ΟΥΕΦΑ, θέλει να διατηρήσει το… αήττητο των τελευταίων επτά αγώνων της στην Ευρώπη. Η Ατλέτικο έχει νικήσει φέτος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους Στρομσγκόντσετ (2-1), Βιτόρια (2-0), Σέλτικ (2-0), Ουντινέζε (4-0), Ρεν (3-1), Λάτσιο (1-0), Μπεσίκτας (3-1). Επτά παιχνίδια, επτά νίκες! Τελευταία φορά που έχασε στην Ευρώπη ήταν στις 2 Δεκέμβριου του 2010, όταν γνώριζε την ήττα από τον Άρη με τα δυο γκολ του Κόκε και ένα του Λαζαρίδη, σε εκείνο το επικό 2-3.

Οι φετινές νίκες των «ροχιμπλάνκος» δείχνουν αν μη τι άλλο, πόσο μεγάλης αξίας ήταν εκείνη η επιτυχία του Άρη και πόσο δύσκολη έδρα είναι αυτή του «Βιθέντε Καλντερόν» στην οποία λύγισαν μέχρι στιγμής πολύ μεγάλες ομάδες.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top