ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο Άρης τελικά θα ανέβει χωρίς μπαράζ στη Φούτμπολ Λιγκ»

Την αισιοδοξία του ότι ο Άρης θα παίξει χωρίς μπαράζ στη Φούτμπολ Λιγκ εξέφρασε ο πρόεδρος των παλαιμάχων των «κίτρινων», Γιάννης Βένος, που παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Άλεξ Κάλας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για την τελετή λήξης των ακαδημιών: «Είναι όμορφο να βρίσκεται κανείς ανάμεσα σε μικρά παιδιά που έχουν θέληση και ζήλο. Ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι όλοι διότι είναι το μέλλον του Άρη. Πολλά από αυτά τα παιδιά θα παίξουν στην πρώτη ομάδα και τα υπόλοιπα θα στελεχώσουν την ομάδα. Από εδώ ξεκινάει να γίνεται φίλαθλος κανείς. Πολλοί νεαροί έφυγαν και πήγαν σε άλλες ομάδες, αναγκάστηκαν να το κάνουν, τα προηγούμενα χρόνια. Τα πράγματα δείχνουν να καλυτερεύουν γίνεται σπουδαία δουλειά στα τμήματα υποδομής».

Για τον ποδοσφαιρικό Άρη και τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ: «Περιμένουμε να γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας, να δηλώσουν οι ομάδες πού θα συμμετάσχουν και να πάρει απόφαση η ΕΠΟ. Ο Άρης είναι η μόνη  ομάδα που ετοιμάζεται για μπαράζ, αλλά τελικά θα ανέβει χωρίς μπαράζ στη Φούτμπολ Λιγκ. Και ο Άρης και οι υπόλοιπες ομάδες. Αυτή είναι η εκτίμησή μου από ανθρώπους που συζητώ κι γνωρίζουν», για να προσθέσει:

«Και ο Εργοτέλης δύσκολα θα συνεχίσει στη Β’ Εθνική  και θα υπάρχουν κενά και θα εκμεταλλευτούν οι δευτεραθλήτριες. Θέληση όλων μας ήταν ο Άρης να ανέβει αγωνιστικά και να μην περιμένει τις ευκαιρίες. Αλλά αφού δεν τα κατάφερε και ο νόμος του δίνει το δικαίωμα είναι θεμιτό να το επιδιώξει. Η παρουσία του κ. Κάλας είναι εγγύηση και όλες οι κινήσεις γίνονται σωστά. Με δικηγόρους που ψάχνουν τα πράγματα από την αρχή μέχρι το τέλος και ο Άρης μπορεί να στελεχωθεί με καλές μεταγραφές».

Για το τι έφταιξε και η ομάδα δεν ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια: «Ήταν καθαρά θέμα συμπτώσεων, ο Άρης πήγε πολύ καλά στο δεύτερο γύρο. Και ισοπαλία να έφερνε με τη Δόξα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα και θα έβγαινε απευθείας. Δεν μπορούμε όμως να κοιτάμε πίσω. Κοιτάμε μπροστά. Ο κ. Κάλας κάνει σχεδιασμό, φέρνει κοντά όλοι είναι πληρωμένοι και έχει μπει μια τάξη με την παρουσία του».

To Top