ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης της κανονικής διάρκειας: Πανάξια στην 2η θέση, αδικημένος από την διαφορά με την κορυφή! (videos)

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League ολοκληρώθηκε, χθες, με τον Άρη να τερματίζει πανάξια στην 2η θέση!

Οι “κιτρινόμαυροι” θα μπουν στην “μάχη” των πλέι οφ, με διαφορά τριών πόντων από την ΑΕΚ, τεσσάρων από τον ΠΑΟΚ και έξι από τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί, η διαφορά με τον Ολυμπιακό να είναι στους 16 βαθμούς, ωστόσο, είναι πλασματική, καθώς η ομάδα του Άκη Μάντζιου αδικήθηκε αρκετές φορές φέτος από την διαιτησία, έπαιξε σε ακατάλληλα γήπεδα, ενώ στάθηκε σε ορισμένα ματς και άτυχη, με αποτέλεσμα να χάσει βαθμούς, που θα τον είχαν απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τους διώκτες, ενώ και η διαφορά από την κορυφή θα ήταν σίγουρα σε μονοψήφιο αριθμό.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έφτασε τις 15 νίκες, μία παραπάνω από την ΑΕΚ και δύο από τον ΠΑΟΚ. Έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 16 γκολ παθητικό σε 26 αγώνες, ενώ πέτυχε 34 γκολ (4η καλύτερη επίθεση).

Αήττητος σε όλα τα ντέρμπι εκτός “Κλεάνθης Βικελίδης”, καθώς κέρδισε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ενώ ήρθε ισόπαλος με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

To Top