ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης του Ένινγκ, αλλά και μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης”

Η Super League μέσω του επίσημου σάιτ της, αναλύει τον φετινό Άρη μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης”, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ στέκεται και στην παρουσία του Μίχαελ Ένινγκ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά όσα αναφέρει για τον Άρη:

Έγινε η πρώτη ομάδα που νίκησε τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο σπάζοντας το αήττητο στη σεζόν, αλλά και το αήττητο των 51 αγώνων του «δικέφαλου».

Αμέσως μετά έμεινε στο 0-0 στη Λάρισα. Είναι τώρα τέσσερα παιχνίδια αήττητος με δύο νίκες μέσα και δύο ισοπαλίες, ενώ η ήττα από τον ΟΦΗ στα μέσα Δεκέμβρη είναι η μοναδική στα 12 τελευταία.

Αυτό το σερί συμπίπτει με την άφιξη του Μίκαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός τεχνικός σε 14 επίσημα παιχνίδια στον πάγκο έχει επτά νίκες, έξι ισοπαλίες και μια ήττα. Οι δύο νίκες είναι για το Κύπελλο.

Οι οκτώ ισοπαλίες του Άρη είναι οι περισσότερες που έχει ομάδα στη σεζόν. Έχει κρατήσει τρεις φορές το «μηδέν» στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, αφού δέχτηκε γκολ μόνο από τον ΠΑΟΚ σε αυτό το διάστημα. Τρεις φορές τα είχε καταφέρει στα πρώτα 14 παιχνίδια του.

Ο Άρης εκτός έδρας

Μετά την ήττα από τον ΟΦΗ πήρε ισοπαλία από Παναθηναϊκό και ΑΕΛ. Τα έξι τελευταία εκτός έδρας έχει αυτή την ήττα από τον ΟΦΗ και πέντε ισοπαλίες. Έχει να νικήσει από τις 20 Οκτωβρίου, όταν στην Ξάνθη έκανε και το μοναδικό εκτός έδρας τρίποντο για τη σεζόν. Έχει έξι ισοπαλίες εκτός, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Δεν έχει βρεθεί ποτέ πίσω στο σκορ στο ημίχρονο. Μια φορά προηγήθηκε, αυτή που κέρδισε στην Ξάνθη και στις άλλες οκτώ ήταν ισόπαλος. Στις έξι έφερε ισοπαλία και στις δύο κέρδισε.

To Top