ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Άρης το… συν στα επιθετικά ριμπάουντ και ο Σχίζας

Ο Άρης το… συν στα επιθετικά ριμπάουντ και ο Σχίζας. Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στατιστικά έχει το σημερινό παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Ιωνικό.

Έχουμε και λέμε:

+ Ο Άρης σημείωσε στον αγώνα με την Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό τις κορυφαίες επιδόσεις επιθετικών ριμπάουντ (29), διαφοράς επιθετικών ριμπάουντ (+20), συνολικών ριμπάουντ (56) και διαφοράς συνολικών ριμπάουντ (+21).

– Το 35,71% με το οποίο εκτέλεσε ο Άρης στο ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, είναι το χαμηλότερο ποσοστό βολών της φετινής Basket League.

Ο Σταύρος Σχίζας ετοιμάζεται να γίνει «100άρης» σε δύο διαφορετικές στατιστικές κατηγορίες. Χρειάζεται άλλες τέσσερις ασίστ και πέντε επιθετικά ριμπάουντ.

* Δύο παίκτες του Άρη βρίσκονται στην πρώτη τριάδα εκείνων με τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ στη φετινή Basket League. Ο Τσέβεζ Γκούντγουϊν έχει 31 και ο Ίσμαελ Σανόγκο 23, μετρώντας 54 από τα 105 της ομάδας τους (51,42%).

* Ο Βασίλης Τολιόπουλος είχε 10+ πόντους, 2+ τρίποντα, 3+ ασίστ και 12+ ranking στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα.

* Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ είχε 7+ πόντους, 2+ ριμπάουντ, 1+ ασίστ, 1+ κλέψιμο και 3+ κερδισμένα φάουλ σε καθένα από τα τρία παιχνίδια που έκανε με τον Άρη.

To Top