Ο Άρης τσεκάρει Αντωνάκη!

Ο Άρης αναμένεται να συνεχίσει την «επένδυση» στους νέους παίκτες και μια από τις περιπτώσεις που τον απασχολούν για την επόμενη σεζόν είναι εκείνη του Τάσου Αντωνάκη.

Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης έμειναν «ζωντανοί» την φετινή αγωνιστική χρονιά και πραγματοποίησαν μια αξιοπρεπέστατη πορεία παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα τους, χάρις στην «επένδυση» σε νέους παίκτες. «Επένδυση», μάλιστα, που είχε και οικονομικά οφέλη, καθώς ο Γιάννης Αθηναίου έφερε «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της ΚΑΕ.

Ο Άρης αναμένεται να βαδίσει στον ίδιο… δρόμο, έστω και εάν δοθεί λύση στο πρόβλημα της απαγόρευσης μεταγραφών από την FIBA, και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει για την νέα σεζόν είναι εκείνη του Τάσου Αντωνάκη, του 22χρόνου, ύψους 2μ.05 σέντερ του Ηλυσιακού, που προέρχεται από την ΑΕΚ και είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες.

Ο Αντωνάκης έδειξε καλά στοιχεία την φετινή αγωνιστική χρονιά, που είχε αναβαθμισμένο ρόλο στον Ηλυσιακό σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, και είναι από τους Έλληνες παίκτες με προοπτική. Είναι πολύ πιθανόν, λοιπόν, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης να κινηθούν για την απόκτηση του εν όψει της καινούργιας αγωνιστικής χρονιάς.

Πηγή: pamesports.gr

To Top