ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης των επτά διεθνών!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Άρης έχει καταφέρει να φτιάξει μια ομάδα που έχει στο ρόστερ της επτά διεθνείς ποδοσφαιριστές. Αυτό από μόνο του δείχνει πως οι επιλογές της διοίκησης Καρυπίδη είναι από το πάνω ράφι με σκοπό να φτιάξει μια ομάδα όχι μόνο ανταγωνιστική, αλλά και πρωταγωνίστρια στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ των κιτρινόμαυρων υπάρχουν επτά διεθνείς ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον Γκανέζο Λούμορ, τον Σουηδό Σούντγκρεν, τον Αυστραλό Τζέγκο, τον Τσέχο Μπράμπετς, τον Ρουμάνο Γκάνεα, τον Μαυριτανό Καμαρά και τον Ιρακινό Αλί.

Μάλιστα, οι Ντάνιελ Σούντγκρεν και Τζέιμς Τζέγκο βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις αποστολές των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων της Σουηδίας και Αυστραλίας αντίστοιχα για παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

Μέσα σε αυτούς αν προσθέσουμε και τον Σενεγαλέζο Εντιαγέ που ήταν στην 23μελή αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας του στο Μουντιάλ της Ρωσίας και τον Τυνήσιο Μπεναλουάν (η τελευταία του κλήση ήταν το 2018) τότε αυτομάτως από τους επτά διεθνείς ανεβαίνουμε στους εννέα. Διόλου μικρός αριθμός…

To Top