ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης των ντέρμπι: Eχει τον τρόπο, αρκεί να είναι 100% προσηλωμένος…

Τέταρτο φετινό ντέρμπι για τον Άρη, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή στην Αθήνα την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική της Super League.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν καταγράψει φέτος στα προηγούμενα τρία ντέρμπι… όλα τα αποτελέσματα. Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα…

Συνέτριψαν τον Παναθηναϊκό με 4-0, εν συνεχεία “πέταξαν” δύο βαθμούς στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ (2-2) καθώς ισοφαρίστηκαν στο φινάλε, ενώ γνώρισαν την ήττα με 1-2 από τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Με εξαίρεση ίσως τον τελευταίο αγώνα που δεν έπιασαν το επιθυμητό επίπεδο απόδοσης, η ομάδα έδειξε στα προηγούμενα δύο πως έχει φέτος τον τρόπο για να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Ασχέτως αν στην Τούμπα, “πλήρωσε” μία αδράνεια στις καθυστερήσεις.

Αυτό που θέλει ο Ένινγκ την Κυριακή από την ομάδα του, είναι να είναι 100% προσηλωμένη στον στόχο. Οι παίκτες έχουν δείξει πως σε τέτοια ματς έχουν ένα παραπάνω κίνητρο και την Κυριακή είναι η ιδανική ευκαιρία για να βρεθεί ο Άρης στην 3η θέση και να καλύψει έως ένα βαθμό το χαμένο έδαφος από τις απώλειες στην αρχή της σεζόν.

To Top