ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ και καλείται να βγάλει αντίδραση παίρνοντας τους δυο βαθμούς της νίκης (PRESSARIS LIVE, 17.00)

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει σήμερα ο Άρης που υποδέχεται στις 17.00 στο Παλέ την ΑΕΚ για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Σάββα Καμπερίδη μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, καλείται να βγάλει αντίδραση και να κερδίσει την ΑΕΚ, που κουβαλάει προβλήματα τραυματισμών αλλά και κούραση από τα δύο διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια με Στρασμπούρ (23/03) και Νίζνι (25/03).

«Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα, τόσο σε επίπεδο συγκέντρωσης όσο και σε επίπεδο ενέργειας. Θα είναι μεγάλο λάθος, να εστιάσουμε στις απουσίες της ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για μια ομάδα με βάθος και δεδομένη ποιότητα» ανέφερε ο Σάββας Καμπερίδης στις δηλώσεις του, δείχνοντας πως δεν επηρεάζεται από τα προβλήματα του αντιπάλου.

Στο τελευταίο της ματς η ΑΕΚ έπαιξε χωρίς τους Ζήση, Γιάνκοβιτς, Μαυροειδή, Γόντικα, Σλότερ και Μορέιρα, με τους δύο πρώτους να βρίσκονται πιθανότατα στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου. Από την πλευρά του ο Άρης δε θα έχει βοήθειες από τους Γιάννη Σιδηροηλία και Κώστα Τσιρογιάννη λόγω τραυματισμών, με τους υπόλοιπους βασικούς να υπολογίζονται κανονικά από τον Σάββα Καμπερίδη.

Ο Άρης είναι στην 8η θέση με ρεκόρ 6-11 και η ΑΕΚ στην 3η θέση με ρεκόρ 13-4. Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης είναι οι Παπαπέτρου, Τσώνος και Λόρτος, ενώ στο ματς του πρώτου γύρου ο Άρης ηττήθηκε με 84-67.

To Top