ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με πάθος για τη νίκη (17:15, PRESSARIS LIVE)

Ο Αρης υποδέχεται σήμερα (17:15, PRESSARIS LIVE) τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο Πρωτάθλημα και είναι έτοιμη για ακόμα έναν μεγάλο αγώνα. Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν τη μίνι προετοιμασία τους, με μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall».

Διαμαντής Σλαφτσάκης (θλάση στον προσαγωγό) και ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς (βαρύ διάστρεμμα)  παρέμειναν εκτός προγράμματος, συνεχίζοντας την αποθεραπεία τους με φόντο την επιστροφή τους στη δράση. Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Πριν από την προπόνηση, έγινε η ανάλυση του αντιπάλου με τη χρήση βίντεο.

Το Παλέ θα είναι κατάμεστο!

Ο Aρης ανακοίνωσε sold out… με χιουμοριστικό τρόπο.

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής (12/11, 17:15) με τον Παναθηναϊκό.Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο μας, ο οποίος γράφει και φέτος ιστορία”.

Άρης και Παναθηναϊκός είναι το μοναδικό ζευγάρι που αναμετράται αδιαλείπτως από καταβολής Α’ Εθνικής, στα τελευταία 60 χρόνια δηλαδή. Ο αυριανός αγώνας τους θα είναι ο υπ’ αριθμόν 138, με τον Παναθηναϊκό να έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό προβάδισμα έχοντας υπερδιπλάσιο αριθμό νικών, τόσο συνολικά στα χρόνια της Α’ Εθνικής (από το 1963-64), όσο και στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992-93).

To Top