ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης υποδέχεται το Λαύριο στον πιο κρίσιμο “τελικό” μέχρι τον επόμενο (PRESSARIS LIVE, 15:45)

Ο Άρης υποδέχεται σήμερα (15:45) το Λαύριο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League και είναι πλέον προφανές με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν έχει κανένα περιθώριο άλλης απώλειας στην προσπάθειά του για να σώσει την χρονιά.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Οι κίτρινοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες μετά τη νίκη τους επί του Περιστερίου. Σήμερα απέναντι στο Λαύριο κανέναν δεν ενδιαφέρει το πως θα έρθει η νίκη, αρκεί αυτή να έρθει. Τόσο απλά, τόσο καθαρά.

Αυτός θα πρέπει να είναι και ο προσανατολισμός των παικτών μέσα στο γήπεδο. Προφανώς και υπάρχει αγωνιστικό πλάνο, προφανώς και υπάρχουν οδηγίες για το πώς πρέπει να παίξει η ομάδα με βάση τον αντίπαλο, αλλά ο κάθε παίκτης ξεχωριστά και συνολικά η ομάδα θα πρέπει να βρει τους τρόπους για να πάρει τη νίκη.

Δεν παίρνει άλλο τον Άρη να χάνει αγώνες στην έδρα του, είναι ένας ακόμα “τελικός” το σημερινό παιχνίδι με το Λαύριο, που έχει κάνει φέτος τρία “διπλά” και είναι επικίνδυνη ομάδα.

Οι κίτρινοι παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και καλούνται να βγάλουν στο παρκέ το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που είχαν με το Περιστέρι και κατά διαστήματα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα έχει δουλέψει μια βδομάδα με τον Σάββα Καμπερίδη γι’ αυτόν τον αγώνα, ο νέος προπονητής προσπαθεί να δώσει ρόλους στους παίκτες και σήμερα περιμένει να δει (και αυτός όπως και οι χιλιάδες φίλαθλοι του Άρη) αντίδραση και αποτέλεσμα.

To Top