ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης υποδέχεται το Περιστέρι και θέλει να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει σήμερα (19:30) ο Άρης κόντρα στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, δίνοντας τέλος στο σερί των τριών ηττών που έχει στη Basket League.

Οι κίτρινοι υποδέχονται στο Nick Galis Hall την ομάδα των δυτικών προαστίων με προβλήματα. Είναι βέβαιο ότι δε θα παίξει ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς και πριν το τζάμπολ θα αποφασιστεί αν θα αγωνιστούν οι Τζαμάλ Σούλερ και Μίλαν Μιλόσεβιτς.

Το Περιστέρι έχει τα δικά του εσωτερικά θέματα, καθώς αρκετοί παίκτες αισθάνονται δυσαρεστημένοι μετά την πρόσληψη του Αργύρη Πεδουλάκη και έχουν ενημερώσει για την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν, ωστόσο παραμένει μια ομάδα που έχει και ποιότητα και πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Ο Άρης οφείλει να βγάλει στο παρκέ τον καλύτερο δυνατό εαυτό του και οι παίκτες του Σάββα Καμπερίδη να δείξουν στο γήπεδο ότι το θέλουν περισσότερο. Περισσότερο κι από την όποια τακτική, σήμερα αυτό που μετράει είναι να δείξουν οι παίκτες του Άρη ότι θέλουν περισσότερο αυτό το παιχνίδι, για να δώσουν τέλος στο σερί ηττών που μετρούν (ΑΕΚ, Κολοσσός, Ιωνικός) και να πετύχουν την πρώτη νίκη στο 2021.

Ο Καμπερίδης περιμένει να δει ίδια ή και ακόμα μεγαλύτερη διάθεση στην άμυνα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό και ευελπιστεί οι παίκτες του να παρουσιάσουν σαφώς καλύτερη εικόνα στο επιθετικό κομμάτι, δίχως να σπαταλούν επιθέσεις με κακές επιλογές και εύκολα λάθη.

To Top