ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης φέρνει πίσω στην Ελλάδα τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους!

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφική κίνηση του Άρη για τη φετινή σεζόν! Ο Λιθουανός γκαρντ επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την διετία του στον Ολυμπιακό πριν από έξι χρόνια!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο 31 χρονος Λιθουανός έχει συμφωνήσει προφορικά με τους κίτρινους και τις επόμενες μέρες θα επικυρωθεί και επίσημα η συνεργασία των δύο πλευρών για συμβόλαιο ενός έτους.

Μετά από έξι χρόνια ο Γκετσεβίτσιους επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είχε υπάρξει παίκτης του Ολυμπιακού την διετία 2011-13, όταν ο Ολυμπιακός κατέκτησε δύο σερί Ευρωλίγκες.

Αντιμετώπισε τον Άρη ως παίκτης της Ζιέλονα Γκόρα πριν από δύο σεζόν, όντας συμπαίκτης του Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς.

Ο Γκετσεβίτσιους θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα την θέση του Μάρκους Λι, αφού ο Τζόρτζε Γκάγκιτς δείχνει πως κερδίζει την θέση του.

Η επιλογή του Γκετσεβίτσιους έχει να κάνει με τρεις παράμετρους. Καταρχήν είναι εξαιρετικός σουτέρ, έχοντας μέσο όρο καριέρας κοντά στο 40% από το τρίποντο. Δεύτερον, είναι καλός στη δημιουργία και τρίτον είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μετά τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε στη Λιέτουβος Ρίτας, την Άνκαρα, την Σαραγόσα, την Ζιέλονα Γκόρα και πέρσι ήταν μέλος της λιθουανικής Πριενάι, όπου είχε 11,3 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ.

To Top