Ο Άρης φέρνει πιο… κοντά τον Σρέντερ στον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Άλφρεντ Σρέντερ, όπως επιβεβαιώθηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό, για να συζητήσει για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Ο Ολλανδός προπονητής ήρθε στην Ελλάδα για να συζητήσει από κοντά με τη διοίκηση ώστε να αναλάβει τους «ερυθρόλευκους» από το καλοκαίρι. Τελικά, όπως αναφέρθηκε και χθες ο Άρης φέρνει πιο… κοντά τις αλλαγές προπονητών στο Πασαλιμάνι.

Ο 50χρονος τεχνικός ήρθε στη χώρα μας για να μιλήσει ο ίδιος με τη διοίκηση, παρότι υπήρχε αρχικά η πληροφορία πως είχε έρθει ο εκπρόσωπός του.

Συμφωνία δεν υπάρχει, όμως εκείνο που προκύπτει είναι πως υπάρχει καλή διάθεση από τις δύο πλευρές για συνεργασία.

Οι συζητήσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και του Σρέντερ αναμένεται να συνεχιστούν και σήμερα, και μένει να φανεί αν θα είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως παραμένει στο «κάδρο» ο Αργεντινός Ντιέγκο Μαρτίνες, ο οποίος θεωρείται από τα ανερχόμενα ονόματα στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, και στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα, ως παίκτης του Διαγόρα και του Πιερικού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η υπόθεση του προπονητή έχει μπει στην τελική της ευθεία, αφού πρόθεση της διοίκησης είναι να κλείσει σύντομα το συγκεκριμένο θέμα και να μην χαθεί χρόνο από τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

To Top