ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Άρης “χτίζεται” πρώτα από την άμυνά του!

Με την σύμφωνη γνώμη του Πάκο Ερέρα, ο Άρης ετοιμάζεται να διατηρήσει σχεδόν… ανέπαφη την περσινή του αμυντική γραμμή, καθώς η αρχή έγινε με τους Ούγκο Σόουζα και Μανώλη Τζανακάκη, ενώ στην ομάδα θα συνεχίσει και ο Γιώργος Δεληζήσης, μαζί και με τους δύο τερματοφύλακες.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Εντός της ποδοσφαιρικής κοινότητας, κυριαρχεί το δόγμα, πως οι μεγάλες ομάδες «χτίζονται» ρίχνοντας πρώτα το βάρος τους στην άμυνα. Ο νέος προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Πάκο Ερέρα, παρότι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, γνωρίζει πολύ καλά πως για να πρωταγωνιστήσει σε ένα πρωτάθλημα, με ιδιαιτερότητες σαν το ελληνικό, θα πρέπει να έχει «θωρακίσει» πρώτα την αμυντική του λειτουργία.

Έτσι, με την προτροπή του Θοδωρή Καρυπίδη, αποφάσισε να ανάψει το «πράσινο φως» σχεδόν για όλους τους παίκτες της ομάδας, που πέρσι κατάφεραν να έχουν την άμυνα του Άρη, στην κορυφή, ως την καλύτερη σε αποτελεσματικότητα και σταθερότητα της κατηγορίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» σε 31 αγώνες πρωταθλήματος, είχαν δεχθεί μόλις 13 γκολ. Μάλιστα, η άμυνα του Άρη, είχε μείνει ανέπαφη σε… 22 ματς πρωταθλήματος! Στον Άρη συνεχίζουν κι επίσημα οι Ούγκο Σόουζα, Μανώλης Τζανακάκης, ενώ υπάρχει συμφωνία να τηρηθεί ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου του Γιώργου Δεληζήση.

Παράλληλα, εκτός απρόοπτου θα συνεχίσουν στους «κιτρινόμαυρους», οι δύο τερματοφύλακες, Γιώργος Καντιμοίρης και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος. Πολύ κοντά βρίσκεται στην παραμονή του, ο Χρήστος Μπούρμπος, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει η περίπτωση του Στέλιου Μαραγκού, αλλά και των αριστεροπόδαρων μπακ, Γιώργου Βαλεριάνου, Πέτρου Κανακούδη και Νίκου Τσουμάνη. Από τους τρεις, μόνο ο πρώτος έχει συμβόλαιο και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

To Top