ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης ψάχνει κόντρα στον Κολοσσό το πρώτο “διπλό” και… περισσότερες ελπίδες (PRESSARIS LIVE, 15:30)

Ο Άρης φιλοξενείται σήμερα (15:30) στη Ρόδο από τον Κολοσσό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League, παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο και αναζητώντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, για να παραμείνει “ζωντανός” στη μάχη της παραμονής.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι κίτρινοι με πέντε νίκες στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας πλέον πολύ οριακά περιθώρια για απώλειες, εντός ή εκτός έδρας.

Απέναντί τους σήμερα βρίσκεται μια ομάδα που ακόμα δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή, έχοντας επτά νίκες, αλλά βρισκόταν πριν το διάστημα της διακοπής σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση με νίκες επί του Προμηθέα και επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης δεν έκανε προετοιμασία όπως θα ήθελε, λόγω αρκετών τραυματισμών και απουσιών. Ακόμα και σήμερα παραμένει ερωτηματικό η συμμετοχή του πιο ποιοτικού ψηλού που διαθέτει, καθώς ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς υπέστη διάστρεμμα και θα δοκιμάσει πριν το τζάμπολ αν μπορεί να παίξει ή όχι.

Οι κίτρινοι δεν έχουν την πολυτέλεια να αφήσουν κανένα παιχνίδι να πάει χαμένο πλέον. Χρειάζονται νίκες μακριά από το Παλέ για να έχουν ελπίδες παραμονής και σήμερα οφείλουν να δώσουν τα πάντα μέσα στο παρκέ για να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα εκτός Θεσσαλονίκης.

To Top