ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης ψάχνει την 6η νίκη στο πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο (PRESSARIS, 15:45)

Τελευταία στροφή πριν την διακοπή των τεσσάρων εβδομάδων στο πρωτάθλημα, ο Άρης υποδέχεται τον Πανιώνιο (15:45) στο Παλέ και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό που έχει μέσα στο 2019, φτάνοντας τις έξι νίκες στο πρωτάθλημα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής έχει τον ίδιο βαθμό δυσκολίας που είχαν και τα δύο προηγούμενα του Άρη στο Αλεξάνδρειο μέσα στο 2019. Είναι εξίσου δύσκολος αντίπαλος ο Πανιώνιος με τον Ήφαιστο Λήμνου και το Λαύριο, αλλά και πάλι στο χέρι των παικτών του Άρη είναι να το κάνουν “δικό” τους το παιχνίδι.

Ουδείς πρέπει να έχει στο μυαλό του πως επειδή ήρθαν οι νίκες σε τρία σερί παιχνίδια και υπήρξε μια πολύ καλή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό, θα έρθει η νίκη και σήμερα.

Το αποτέλεσμα θα το πάρει ο Άρης αν κάνει τα ίδια και καλύτερα που έκανε σε αυτούς τους αγώνες. Πρωτίστως αυτό που απαιτείται είναι σοβαρότητα και συγκέντρωση για 40 λεπτά. Κλισέ, αλλά πιο απαραίτητο από ποτέ φέτος.

Αν υπάρχει αυτή η βάση, τότε οι κίτρινοι θα βρουν τον τρόπο να καταβάλλουν τον Πανιώνιο, μια ομάδα που μπορεί να έχει τρεις νίκες, αλλά έχασε σε έδρες όπως του Περιστερίου ή του Χολαργού στο φινάλε, σε μια κατοχή.

Δεν έχει καμία σχέση ο πολύ αδύναμος Πανιώνιος που κέρδισε τον Άρη – περισσότερο… κατόρθωμα του Άρη να χάσει εκείνο το παιχνίδι ήταν – στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Είναι ομάδα που έχει προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ του και σαφώς απαιτείται μεγάλη προσοχή από τον Γιάννη Καστρίτη και τους παίκτες του.

Το Παλέ θα είναι και πάλι κατάμεστο, γιατί ο κόσμος ξέρει να στηρίζει στα πολύ δύσκολα, γιατί ο κόσμος έχει αντιληφθεί πόσο βελτιώνει την απόδοση της ομάδας που αγαπάει όταν είναι μέσα στο Παλέ. Αυτό θα συμβεί και σήμερα…

To Top