ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άρης ψάχνει το πρώτο “διπλό” σε μια δύσκολη αποστολή κόντρα στον Προμηθέα (PRESSARIS LIVE, 15:45)

Ο Άρης έχει σαφώς δύσκολη αποστολή σήμερα (15:45) στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα, αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο από το να διεκδικήσει τη νίκη και να καλύψει το χαμένο έδαφος στο φινάλε του α’ γύρου της Basket League.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Οι κίτρινοι φιλοξενούνται από μια ομάδα “πρότυπο” εντός και εκτός παρκέ. Ο Προμηθέας έχει ρεκόρ 9-3 και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας παρουσιάσει και φέτος ένα ιδιαίτερ ποιοτικό σύνολο.

Στόχος του Άρη είναι να καταφέρει να παρουσιάσει ανταγωνιστική εικόνα εκτός έδρας και να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για νίκη. Και το σημερινό παιχνίδι “τελικός” είναι για τον Άρη, αν θέλει να καλύψει τις απώλειες που είχε στο Παλέ τις πρώτες 12 αγωνιστικές.

Οι κίτρινοι οφείλουν να είναι καταρχήν συνεπείς στο αμυντικό κομμάτι, να προστατεύσουν το αμυντικό ριμπάουντ, για να μη δώσουν δεύτερες επιθέσεις στον Προμηθέα και από εκεί και πέρα να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και πιο σωστές επιλογές στην επίθεση.

Είναι παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, αλλά το ρόστερ του Άρη διαθέτει την εμπειρία και την ικανότητα να ανταποκριθεί, αρκεί να παρουσιαστούν όλοι, από τον πρώτο ως τον τελευταίο, συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα ως το φινάλε του αγώνα.

To Top