Ο Άρης Wheelchair B.C. στο All Star Game 2019

Στο All Star Game που ξεκινάει σήμερα θα συμμετέχει και το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη με δυο αθλητές του, τους Σπύρο Κεφαλά και Νικόλαο Τσιντάρη. Δυο αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο (09/02, 4 και 5 μ.μ.) στο Nick Galis Hall με ελεύθερη είσοδο, ενώ την επόμενη μέρα θα ακολουθήσει ακόμη ένας (4 μ.μ.), αμέσως μετά τη συναυλία των συγκροτημάτων Vegas και Kings.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του τμήματος αναφέρει τα εξής:

«Ο Άρης WheelChair B.C. πάει All Star Game 2019

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα του τριημέρου (προσεχή Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου έως Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 ) του ΕΚΟ All Star Game , που θα πραγματοποιηθεί στην “Μητρόπολη του Ελληνικού Μπάσκετ” Θεσσαλονίκη με το αγωνιστικό μέρος να φιλοξενείται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον ( Palais De Sport ) .

Τον Άρη Wheelchair B.C. θα εκπροσωπήσουν οι Κεφαλάς Σπύρος και Τσιντάρης Νικόλαος , οι οποίοι είχαν και τους περισσότερους ψήφους των προπονητών , από το περσινό πρωτάθλημα . Μετά την διεξαγωγή κάθε αγώνα πρωταθλήματος , οι προπονητές καλούνται να επιλέξουν από την αντίπαλη ομάδα , τους κατά την γνώμη τους καλύτερους παίκτες . Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος οι δύο καλύτεροι παίκτες της κάθε ομάδας καλούνται να μετέχουν στο All Star Game Ο.Σ.Ε.Κ.Α. που διοργανώνεται παράλληλα με το All Star Game Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Αναφέρουμε ότι και ο αθλητής Χρυσοβέργης Παναγιώτης είχε επιλεγεί , από τον Άρη < για να συμμετέχει αλλά ανειλημμένες οικογενειακές υποχρεώσεις , δεν του το επιτρέπουν .

Το θέαμα είναι πλούσιο , με το άγχος της νίκης να μην υπάρχει , στην γιορτή του μπάσκετ , όπου όλοι οι παίκτες καλούνται να παίξουν για τους φιλάθλους .

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2019
Αλεξάνδρειο Μέλαθρον ( Nick Gallis Hall )
16.00 EKO ALL STAR GAME ΟΣΕΚΑ
17.00 EKO ALL STAR GAME RISING STARS – ALL TIME
STARS

Η είσοδος και στους δύο αγώνες είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019
Αλεξάνδρειο Μέλαθρον ( Nick Gallis Hall )
15.30 Συναυλία με τα μουσικά συγκροτήματα VEGAS και
KINGS.
16.00 Έναρξη EKO ALL STAR GAME 2018 GREEK
STARS – WORLD STARS».

To Top