Ο Άρνε Μέλερ… επιστρέφει στο Κλεάνθης Βικελίδης και παίρνει ξανά γεύση από Άρη!

Ένα μεγάλος άσος του παρελθόντος επιστρέφει στο Κλεάνθης Βικελίδης για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια του Άρη με την Καβάλα. Ο λόγος για τον παλαίμαχο Νορβηγό αμυντικό, Άρνε Μέλερ που συνδυάζει την επίσκεψη του στην Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς λόγους με την παρουσία του στις εξέδρες του Χαριλάου που αγάπησε όσο αγαπήθηκε.

H σχετική ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος: “Το κυριακάτικο παιχνίδι θα παρακολουθήσει και ο Άρνε Μέλερ. Ο Νορβηγός αμυντικός μέσος, που φόρεσε με επιτυχία την φανέλα του ΑΡΗ για 1,5 χρόνο (ήρθε στην ομάδα μας τον Δεκέμβριο του 1988 και αποχώρησε το καλοκαίρι του 1990, έχοντας 56 συμμετοχές και 1 γκολ), θα βρίσκεται στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους.

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι, στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, το απόγευμα της Κυριακής (10/05) στο ARIS Sports Cafe θα παραβρίσκονται οι Γιάννης Μιχαλήτσος και Γιώργος Κολτσίδας.

Η παρουσία τους θα δώσει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας μας (μικρούς και μεγάλους) να γνωρίσουν από κοντά ποδοσφαιριστές που έγραψαν τη δική τους Ιστορία με τη φανέλα του ΑΡΗ, να συζητήσουν μαζί τους, να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα.

Η προσέλευσή τους στο ARIS Sports Cafe θα γίνει μια ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα με την Καβάλα (17:00).

To Top