Ο άσος του Ατρόμητου και η μοιρασιά στην Τσάμπιονσιπ

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται η 23 αγωνιστική της Stoiximan Super League, το Ατρόμητος – Λεβαδειακός και το ΟΦΗ – Άρης. Σπουδαίο ματς στην Τσάμπιονσιπ, ανάμεσα στη Γουότφορντ και τη Γουέστ Μπρομ, αμφότερες κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τα πλέι οφ.

Μάθε τι ειναι το χαντικαπ στο μπασκετ

  1. Ατρόμητος – Λεβαδειακός (18:00)

Ο Ατρόμητος, παρά την ήττα από τον Βόλο την προηγούμενη αγωνιστική, μαθηματικά ελπίζει ακόμα σε είσοδο στην εξάδα και συμμετοχή στα πλέι οφ, όμως θα χρειαστεί να κάνει «τέλειο» φίνις στην κανονική διάρκεια κι ενώ υπάρχει σε εκκρεμότητα η τύχη του αγώνα με την ΑΕΚ. Στον Λεβαδειακό θα ντεμπουτάρει ο Γιάννης Πετράκης στον πάγκο. Δύσκολο το έργο του έμπειρου τεχνικού για να σωθεί η ομάδα, καθώς είναι προτελευταία. Εφιαλτική η παράδοση στο Περιστέρι (0-2-9). Παρ’ ότι ο Ατρόμητος δεν έχει αξιόπιστη εικόνα, θεωρούμε θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για να μπει στα πλέι οφ.

Ποντάρουμε στον άσο που είναι σε απόδοση 1.86.

  1. Γουότφορντ – Γουέστ Μπρομ (22:00)

Ολοκληρώνουμε με Τσάμπιονσιπ. Η Γουότφορντ προέρχεται από 3 σερί ισοπαλίες (όλες με G/G). Γλυκόπικρη γεύση τής άφησε η πιο πρόσφατη, καθώς σημειώθηκε στην έδρα της πρωτοπόρου Μπέρνλι και μάλιστα ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Με 1 νίκη στις 4 τελευταίες αγωνιστικές η Γουέστ Μπρομ βγάζει σημάδια… ξεφουσκώματος. Και αυτή προέρχεται από ισοπαλία, όμως με αντίθετο… σενάριο από τη Γουότφορντ, καθώς ήταν εκείνη που δέχθηκε την ισοφάριση στην εκπνοή. Αμφότερες διεκδικούν τις θέσεις των πλέι οφ και περιμένουμε ένα ματς με μεγάλη σκοπιμότητα και πρώτο μέλημα να αποφύγουν την ήττα.

Αξίζει το ρίσκο με το Χ, σε απόδοση 3.35.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

To Top