Ο έλεγχος από το PRESSARIS: Από τον Πουλίδο μέχρι τον Κάκο…

Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμα μια αγωνιστική. Ο Άρης μπορεί να βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, να αγωνίζεται με ρόστερ ειδικών συνθηκών, αλλά αυτό δεν του στερεί το δικαίωμα να έχει δικαίωμα στη νίκη έστω και όταν η εμφάνισή του είναι μέτρια όπως σ΄ αυτό το παιχνίδι.
Ασφαλώς θα πρέπει να αναλογιστούμε τις συνθήκες και την πίεση που δέχεται. Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες το πίστεψαν και ουσιαστικά τους έκλεψαν την νίκη.
ΜΑΡΚΟΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ: 6
Ήταν ουσιαστικά θεατής στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δίχως να ευθύνεται για το οφσάιντ γκολ του Πετρόπουλου. Πάντως, είναι εμφανώς επηρεασμένος από τις μέτριες εμφανίσεις των προηγούμενων αγωνιστικών κυρίως στο ψυχολογικά τομέα.
 
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ: 7
Από τις καλές εμφανίσεις του νεαρού κεντρικού αμυντικού. Όταν αγωνίζεται με παρτενέρ τον Πουλίδο, η απόδοσή του είναι εμφανώς ποιοτικότερη.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: 6
Στο 4-4-2 έχει μεγαλύτερο χώρο ευθύνης. Αρκετά καλή παρουσία στο χώρο των ανασταλτικών μέσων. Δικαίως τον εμπιστεύεται ο προπονητής.
ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 7
Έδειξε για ακόμα μια φορά την ποιότητά του, ακόμα κι αν δεν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση λόγω των τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τελευταία.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ: 7
Έκανε αρκετά καλή δουλεία στον ανασταλτικό τομέα. Λειτούργησε σαν κόφτης με επιτυχία σ΄ ένα παιχνίδι με λάθη και εκνευρισμό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: 6
Μέτρια εμφάνιση για τον έλληνα μεσοεπιθετικό, η οποία είναι σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένη λόγω του τραυματισμού του που τον άφησε εκτός της προηγούμενη αγωνιστική.
ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: 7
Η πιο αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν για τους κίτρινους. Ίσως θα μπορούσε να αποφύγει την ενέργεια που του στοίχησε την αποβολή.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: 6
Είχε καλές και κακές στιγμές και σε ενέργειες και σε μονομαχίες.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΑΣ: 6
Δεν είχε την ενέργεια που έβγαλε σε άλλα παιχνίδια. Εξακολουθεί να αποτελεί ερώτημα ο σχηματισμός και εάν μπορεί να πάρει ο προπονητής τα μέγιστα από τους πιτσιρικάδες με το σύστημα που ακολουθεί.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: 7
Ισχύει ότι και στην περίπτωση του Σουνά. Ωστόσο η εμφάνισή του ήταν πιο πειστική και δείχνει να αποκτάει αυτοπεποίθηση παιχνίδι με το παιχνίδι.
 
ΝΟΥΝΟ ΚΟΕΛΙΟ: 6
Δεν αγωνίστηκε στη φυσική του θέση, με εμφανή την αδυναμία του να ανταπεξέρθει επαρκώς ως ακραίος οπισθοφύλακας. Προσπάθησε όσο μπορούσε μέχρι τον τραυματισμό του.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ: 6
Αρκετά κινητικός και γυμνασμένος. Όταν μπει στον ρυθμό της ομάδας θα δώσει λύσεις στην γραμμή κρούσης.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ: 6
Ακόμα μια αξιόπιστη λύση προστέθηκε στον φετινό Άρη. Ο νεοαποκτηθείς Ζαραδούκας χρειάζεται παιχνίδια που θα του δώσουν ώθηση για να βρει τον καλό του εαυτό.
ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΙΔΟΣ: 6
Η διαφορά του με τον Πουλίδο φάνηκε μετά την αποβολή του Ισπανού. Χρειάζεται κυρίως μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση και καλύτερες τοποθετήσεις.
 
Η ΑΕΚ
Ήρθε στο Βικελίδης για να πάρει τον βαθμό και τα κατάφερε έστω με αυτόν τον τρόπο. Οι μεταγραφές που έκανε στη χειμερινή περίοδο της δίνουν λύσεις, αλλά από κει και πέρα παραμένει πάντα ένα προβληματικό σύνολο με περιορισμένες αξιόπιστες επιλογές.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Τάσος Κάκος κατάφερε να γίνει για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστής ενός αγώνα. Η αποβολή του Αγκάνθο είναι πέρα για πέρα αψυχολόγητη ενέργεια, ενώ οι αλλεπάλληλες διακοπές που προκάλεσε για συστάσεις κατέστρεψαν ακόμα περισσότερο ένα πολύ μέτριο έως κακό παιχνίδι. Όσο για τους βοηθούς εξίσου προβληματική ήταν η απόδοσή τους, κυρίως του Μπαλτά που έκανε και το μεγάλο λάθος.
To Top