Ο έλεγχος από το PRESSARIS: Κοέλιο, Ψυχογιός, Σουνάς και η νίκη χρυσάφι

Νίκη χρυσάφι για τον Άρη που του δίνει εκτός από τους βαθμούς, την απαραίτητη ψυχολογία να συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο. Μη ξεχνάμε ότι αρχίζει εβδομάδα προετοιμασίας για το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με την καλή ψυχολογία να αποτελεί βασικό όπλο σε τέτοια παιχνίδια.
Δεν άρεσε η αντίδραση των κίτρινων στο τελευταίο τέταρτο που έβαλαν την Κέρκυρα στο παιχνίδι.
ΜΑΡΚΟΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ: 7
Δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές, αλλά όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί. Έκανε την επέμβαση του αγώνα στη φάση του Μπάρκογλου. Η επιστροφή του στη βασική 11άδα συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ: 7
Η άμυνα του Άρη δεν πιέστηκε ιδιαίτερα, ούτε έγιναν πολλά λάθη από τους κεντρικούς αμυντικούς των κίτρινων.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: 6
Επανήλθε στην 11αδα, ωστόσο δεν έκανε το γνωστό του παιχνίδι. Δεν βοήθησε ωστόσο όσο μπορούσε επιθετικά. Μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα, πρέπει να βρει σύντομα τον εαυτό του.
ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ 7
Ο Ισπανός δείχνει να είναι αυτό που έψαχνε η διοίκηση και ο προπονητής του Άρη. Ικανός επιθετικός με ποιότητα στο παιχνίδι του. Όσο περνάνε οι αγωνιστικές θα γίνεται καλύτερος.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: 6
Βοήθησε στη μεσαία γραμμή χωρίς ωστόσο δεν έπιασε ην απόδοση που θα ήθελε ο προπονητής του. Χρειάζεται ένα καλό 90λεπτο με γκολ για να αποκτήσει ψυχολογία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΣΙΟΣ: 6
Ο νεαρός δεν άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του και για τον λόγο αυτό αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα παρατήσει.
ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: 6
Η εμπειρία του ισπανού στο κέντρο της άμυνας δίνει μεγαλύτερη σίγουρα. Με δεδομένο ότι βρίσκεται πίσω σε φυσική κατάσταση οφείλουμε να περιμένουμε καλύτερη παρουσία στη συνέχεια. Η ομάδα χρειάζεται την εμπειρία του μέσα στο γήπεδο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: 6
Είναι γνωστό πως αποτελεί από τις ποιοτικότερες λύσεις στον φετινό Άρη. Στα τελευταία παιχνίδια έχει χάσει την αυτοσυγκέντρωση του, οφείλει να την βρει άμεσα.
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ: 7
Πήρε θέση στη βασική εντεκάδα, γεγονός που δείχνει ότι χαίρει της εκτίμησης του προπονητή του. Όσο παίρνει αγωνιστικά λεπτά είναι κέρδος για την ομάδα και τον ίδιο φυσικά.
ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ: 8
Έκανε πολύ καλή εμφάνιση κερδίζοντας παράλληλα το πέναλτι για την ομάδα του. Η ταχύτητά του είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του, ιδιαιτέρα στη θέση που αγωνίζεται.
ΝΟΥΝΟ ΚΟΕΛΙΟ: 8
Ο κορυφαίος παίκτης του Άρη. Έτρεξε έκοψε και μοίρασε σωστά. Αποτελεί αξιόπιστη λύση στην μεσαία γραμμή. Επίσης, γίνεται ολοένα και καλύτερος.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΑΣ: 7
Όπως και ο Ψυχογιός έχει ένα σημαντικό χάρισμα που δεν είναι άλλο από την ταχύτητα. Ο νεαρός οφείλει να εκμεταλλευτεί αυτό το προσόν για να καθιερωθεί στον φετινό Άρη.
ΑΛΛΑΓΕΣ:
Λίγο έπαιξε ο Μαργαρίτης, αλλά προσπάθησε να βοηθήσει ανασταλτικά. Αλλαγή σκοπιμότητας στο 90′ ο Παντίδος.
Η ΚΕΡΚΥΡΑ
Λίγα πράγματα για τους Κερκυραίους στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ομάδα έδειξε ασύνδετη για μία ώρα. Μπορεί να βελτιώθηκε στο τελευταίο τέταρτο, αλλά σε αυτό έδωσε δικαίωμα και ο Άρης. Αν δεν καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα στην ανάπτυξη, τότε θα έχει σοβαρό πρόβλημα παραμονής στην κατηγορία.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Γιώργος Κύζας λίγο έλειψε να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ο διαιτητής από τη Δράμα θα μπορούσε να δώσει τουλάχιστον ένα ακόμα πέναλτι στους κίτρινους, όπως και να αποβάλει τον Ηλιάδη στο μαρκάρισμα που έκανε πάνω στον Κοέλιο. Καταλαβαίνουμε το άγχος του καθώς είναι από τους νέους διαιτητές στη Σούπερ Λιγκ. Αναμένουμε τη συνέχειά του. Δίχως ιδιαίτερες παραλήψεις οι βοηθοί Ευθυμιάδης, Βερρής.
To Top