Ο έλεγχος από το PRESSARIS: Κορυφαίος ο Τάτος

Κάτω από διαφορετικές συνθήκες η ισοπαλία δεν θα ήταν αποτέλεσμα που ικανοποιεί τον Άρη. Με γνώμονα όμως την διακύμανση του σκορ και την αριθμητική υπεροχή των αντιπάλων για 22 λεπτά, ο βαθμός αποδεικνύεται χρησιμότατος. Η ομάδα είχε αδυναμίες και πάλι, άλλαξε προσανατολισμούς με τις προσθήκες, ωστόσο χρειάζεται μεγαλύτερη βοήθεια από τον πάγκο.    
  
ΜΑΡΚΟΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ: 7
Είχε αρκετή δουλειά και στα δυο ημίχρονα. Εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με τις τελευταίες του εμφανίσεις. Δείχνει να ανακτά την ψυχολογία του. Η ομάδα τον χρειάζεται ετοιμοπόλεμο.
 
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ: 7
Η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν προβληματική. Αυτό συνδυάζεται συνήθως με την απουσία του Πουλίδο από το κέντρο της άμυνας. Στα συν οι επιθετικές πρωτοβουλίες του νεαρού στα στημένα και το γκολ που πέτυχε.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: 6
Έχει όλα τα φόντα για να καθιερωθεί στη θέση του ανασταλτικού μέσου. Καλός χειριστής και παθιασμένος μέσα στο γήπεδο. Στα αρνητικά -όπως στο παιχνίδι της Κέρκυρας- τα αβίαστα λάθη, πράγμα που χαλάει την γενικότερη εικόνα του.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: 6
Έκανε το γνώριμο παιχνίδι του. Σε κάθε περίπτωση οι δυνατότητές του στη δεξιά πτέρυγα είναι μεγαλύτερες, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται σαν χαφ.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ: 8
Έδειξε την ποιότητά του, αλλάζοντας την εικόνα όλης της ομάδας μεσοεπιθετικά. Ο Άρης δεν είχε παίκτη αυτού του βεληνεκούς στο ρόστερ του. Κορυφαίος της ομάδας, άφησε υποσχέσεις και έδωσε αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ: 7
Έτρεξε στο χώρο ευθύνης του κάνοντας την «βρόμικη» δουλειά του κόφτη. Μεγάλη απώλεια για το επόμενο παιχνίδι, καθώς η αποβολή του ήταν ιδιαίτερα αυστηρή.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: 6
Ίσως είναι ακόμα επηρεασμένος από τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε την ωμοπλάτη, ωστόσο ακόμα κι έτσι είναι χρήσιμος στην ομάδα. Λανθασμένη επιλογή του Αλκαράθ να τον αντικαταστήσει, όπως και λανθασμένη η αντίδραση του ίδιου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: 6
Μέτριο παιχνίδι στα αριστερά της άμυνας. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μια και έχει κάνει πολύ καλύτερες εμφανίσεις.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ: 7
Έδωσε πνοή στην αριστερή πλευρά μεσοεπιθετικά. Όταν πάρει παιχνίδια στα πόδια του, είναι βέβαιο πως θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ: 6
Δυναμικός στην αντίπαλη περιοχή και αρκετά δραστήριος. Χρειάζεται χρόνο για να μπει στους ρυθμούς της ομάδας. Στάθηκε άτυχος στη φάση του τραυματισμού του.
ΝΟΥΝΟ ΚΟΕΛΙΟ: 5
Ο Πορτογάλος έδειξε πως δεν «έχει» τη θέση του στόπερ. Σ΄ αυτό δεν ευθύνεται ο ίδιος, αλλά αυτός που τον επέλεξε να αναπληρώσει τον Πουλίδο. Η θέση του είναι στο κέντρο ανασταλτικά.
 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ: 5
Προσπάθησε όσο μπορούσε σ΄ ένα δύσκολο χρονικά σημείο για την ομάδα του. Θα πρέπει το συντομότερο να βρει τον καλό του εαυτό, εφόσον του δοθούν ευκαιρίες.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: 6
Ο νεαρός ήταν μέσα στη φάση και πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης. Ερχόμενος από τον πάγκο βοήθησε όσο μπορούσε.
ΑΝΤΙ ΡΕΝΙΑ: 6
Ταλαντούχος, από τις ελπίδες του συλλόγου για το μέλλον. Μπήκε σε δύσκολο χρονικά σημείο κι αυτός. Το κέρδος του είναι οι εμπειρίες.
Η ΚΕΡΚΥΡΑ
Έκανε από τις καλύτερες εντός έδρας εμφανίσεις της, ίσως την καλύτερη. Η Κέρκυρα εκμεταλλεύτηκε την προβληματική αμυντική λειτουργία του Άρη και πήρε σημαντική βοήθεια από τις μεταγραφές. Παρόλα αυτά, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Άρης έφυγε για μια ακόμα φορά από το γήπεδο έχοντας παράπονα από την διαιτησία. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Τάσου Σιδηρόπουλου. Η αποβολή του Παπαστεριανού είναι κάτι περισσότερο από αυστηρή και μάλιστα σε σημείο άκρως καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα. Με λίγα λάθη οι βοηθοί Ακρίβος, Γκάγκας.
To Top