Ο… “έλεγχος” Τάτου, Καραγκούνη, αλλά και Βλαχοδήμου!

Ο Άρης έχει δυο παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται με τα κίτρινα ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό. Συνολικά η ομάδα του Πειραιά έχει… 21 παίκτες που τους έδωσε δανεικούς σε όλη την… Ευρώπη!

Το σάιτ redplanet.gr που ασχολείται με τα θέματα του Ολυμπιακού έκανε τον… έλεγχο των δανεικών. Δείτε τι γράφει για τους κίτρινους και αυτούς για τους οποίους έχει ενδιαφερθεί ο Άρης:

 1. Ανδρέας Τάτος (Άρης): Δεν μπόρεσε να βρει θέση βασικού ερχόμενος από τον Ατρόμητο και στα μέσα της περσινής περιόδου παραχωρήθηκε δανεικός στον Άρη, όντας από τους βασικούς (αν όχι ο βασικότερος) παράγοντες (5 γκολ και 4 ασίστ) που οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να παραμείνουν στην Super League. Το καλοκαίρι ανανεώθηκε ο δανεισμός του στον Άρη, με την φανέλα του οποίου έχει 17 συμμετοχές (συν 1 στο Κύπελλο) με 2 γκολ και 5 ασίστ στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Ο 24χρονος μέσος δεν στερείται ποιότητας, ωστόσο το μέλλον του στον Πειραιά παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό.

 2. Βασίλης Καραγκούνης (Άρης): Ένας από τους καλύτερους παίκτες της περσινής ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, το καλοκαίρι αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη και τον Άρη προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αποκτώντας εμπειρία σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας. Οσονούπω 20 ετών (18/1/1994), ο διεθνής με την Ελπίδων αμυντικός έχει μόλις 5 συμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν στο πρωτάθλημα και ακόμη μια στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας (τέσσερα 90λεπτα συνολικά). Η κατάσταση που επικρατούσε μέχρι και πρόσφατα στον Άρη δεν τον έχει βοηθήσει, με τον Καραγκούνη να περιμένει περισσότερες ευκαιρίες στο δεύτερο μισό της περιόδου.

 3. Ανδρέας Μπουχαλάκης (Εργοτέλης): Πακέτο με τον Μανώλη Τζανακάκη τον απέκτησε ο Ολυμπιακός από τον Εργοτέλη, παραχωρώντας τον δανεικό στην ομάδα του Ηρακλείου για την φετινή σεζόν. Κεντρικός μέσος με εντυπωσιακή σωματοδομή, αριστεροπόδαρος με καλή τεχνική και μακρινό σουτ, ο Μπουχαλάκης μοιάζει με μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση νεαρού παίκτη. Μετράει 16 συμμετοχές (8 στο βασικό σχήμα) στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο μέχρι στιγμής, αφήνοντας καλές εντυπώσεις στην πρώτη του σεζόν στην μεγάλη κατηγορία.

4. Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Άουγκσμπουργκ): Ο 22χρονος (12/10/1991) εξτρέμ πήρε τις ευκαιρίες του την περσινή σεζόν από τον Μίτσελ, αλλά μάλλον δεν μπόρεσε να πείσει τον Ισπανό τεχνικό πως είναι έτοιμος να σηκώσει το βάρος του βασικού με την ερυθρόλευκη φανέλα. Με δεδομένο πως οι Πειραιώτες έψαχναν κάτι πιο έτοιμο στις πτέρυγες, κρίθηκε σκόπιμο να δοθεί δανεικός ο παίκτης, που κατέληξε στην Μπουντεσλίγκα και την Άουγκσμπουργκ. Ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού της γερμανικής ομάδας και μετά από μια ολιγόλεπτη συμμετοχή σαν αλλαγή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Ντόρτμουντ, μετά βίας ξαναμπήκε σε αποστολή (μόλις δύο φορές). Ζήτησε να πάρει παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα, του έκατσε και ένας τραυματισμός, οπότε το “γλυκό” δεν έδεσε.

5. Μανώλης Σιώπης (Πλατανιάς Χανίων): Ένας ακόμη παίκτης από την Ακαδημία του συλλόγου που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν πέρσι με την ομάδα Νέων. Πήγε στην καλοκαιρινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας και ο Μίτσελ εισηγήθηκε τον δανεισμό του σε ομάδα της Super League ώστε να πάρει ματς και εμπειρίες. Έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος (6 ενενηντάλεπτα) και 2 Κυπέλλου, όπου έχει αφήσει συνολικά καλές εντυπώσεις. Στρωτός ποδοσφαιριστής, με πολλά τρεξίματα και καλή επαφή με την μπάλα, έχει αρκετά αγωνιστικά στοιχεία που αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον.

To Top