Ο έλεγχος της ΚΑΕ συνεχίζεται, η αισιοδοξία παραμένει

Ο οικονομικός και νομικός έλεγχος της ΚΑΕ Άρης από τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού σχήματος ξεκίνησε χθες με την έλευση του Γιώργου Σφυρή στη Θεσσαλονίκη. 

Ο νομικός εκπρόσωπος των ενδιαφερομένων, ο οποίος συνοδευόταν από έναν οικονομολόγο και μία δικηγόρο εξέτασαν, παρουσία των Λευτέρη Αρβανίτη και Στάθη Ρούσσου, όλα τα στοιχεία που αφορούν την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ, ενώ εξετάστηκαν στοιχεία νομικής φύσης που απασχολούν την εταιρείαε.

Ο έλεγχος θα συνεχιστεί και σήμερα, ίσως και αύριο και από τα συμπεράσματα που θα προκύψουν, θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία ίσως αλλάξει και την πορεία του μπασκετικού τμήματος.

Από την ΚΑΕ δεν προκύπτουν πολλές πληροφορίες, ωστόσο εκφράζεται συνεχώς η (συγκρατημένη) αισιοδοξία ότι θα έχει αίσιο τέλος η υπόθεση και η ομάδα θα αλλάξει χέρια, εντός της αγωνιστικής περιόδου. Υπενθυμίζεται ότι οι συζητήσεις αφορούν την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, αν και λεπτομέρειες για το ποσοστό που θέλει το επιχειρηματικό σχήμα δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα.

To Top