Ο έλεγχος του PRESSARIS: Άρης σε… ελεύθερη πτώση!

Η εικόνα τραγική! Ο Άρης σε «ελεύθερη πτώση»! Ήττα με πολλές προεκτάσεις. Αποκάλυψη αδυναμιών και αρνητικής ψυχολογίας. Η ομάδα χρειάζεται ισχυρό σoκ!!! 

 ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: 5

Δεν φέρει προσωπική ευθύνη για τα δυο γκολ που δέχτηκε. Εκτέθηκε από την αμυντική γραμμή και ευτυχώς δεν «άνοιξε» ακόμα περισσότερο το σκορ σε βάρος του Άρη.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΓΙΑΣ: 5

Με δεδομένο πως έχει χάσει την θέση του στο βασικό σχήμα η παρουσία του μπορεί να χαρακτηριστεί σχετικά ικανοποιητική από την άποψη ότι δεν υπέπεσε σε κάποιο «χοντρό» λάθος.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: 4

Ευθύνεται και για τα δυο γκολ, κυρίως για το δεύτερο γκολ. Απαγορεύεται ποδοσφαιριστής με την εμπειρία του να υποπίπτει σε τέτοια λάθη.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 4

Έδωσε την εντύπωση του υπνωτισμένου. Φανερά εκτός φόρμας πέταξε στα σκουπίδια δυο ευκαιρίες που κάτω από άλλες συνθήκες θα ήταν εύκολη δουλεία για την κλάση του.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ: 4

Μπήκε ορεξάτος στο παιχνίδι όμως η απόδοσή του σταδιακά έπεσε. Είναι το βαρόμετρο της ομάδας από τα δικά του πόδια πρέπει να βγουν οι φάσεις στην αντίπαλη εστία.

ΣΑΛΟΖΙ ΟΥΝΤΟΤΖΙ: 4

Φανερά επηρεασμένος από τον τραυματισμό και νωχελικός στο πρώτο ημίχρονο. Φέρει μεγάλη ευθύνη για το πρώτο γκολ. Όταν έδειξε διάθεση, το παιχνίδι είχε χαθεί.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: 5

Άλλο ένα μετριότατο παιχνίδι από τον Έλληνα μέσο. Πρώτα απ΄ όλα δεν έχει ψυχολογία, πράγμα που τον οδηγεί σε αβίαστα λάθη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: 5

Με προβλήματα στο χώρο ευθύνης του. Μέτριο παιχνίδι από τον αριστερό μπακ του Άρη.

ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: 5

Μπήκε με διάθεση αλλά μέχρι εκεί. Ο μικρός δεν μπορεί να πάρει την ομάδα στην πλάτη του. Είναι φυσικό να χρειάζεται βοήθειες.

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ: 5

Όλη η μεσαία γραμμή της ομάδας αντιμετωπίζει προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Μέτρια εμφάνιση, δίχως δύναμη και ψυχολογία.

ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ: 5

Με σταθερή απόδοση προσπάθησε όσο μπορούσε να ανεβάσει την ομάδα από τα δεξιά. Ωστόσο δεν αρκεί μόνο αυτό.

ΤΖΟΝ ΙΜΠΕΧ: –

Το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς είναι ό,τι η ψυχολογία του βρίσκεται στο ναδίρ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΑΣ: 5

Έδειξε κάποια θετικά στοιχεία αγωνιζόμενος στον άξονα. Από την άλλη πλευρά δεν είναι ακόμα τουλάχιστον σε θέση να δώσει στην ομάδα την ώθηση που χρειάζεται στο χώρο του κέντρου.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ: 5

Ο προπονητής θα π[ρέπει να του δώσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Πάλεψε και κυνήγησε τις φάσεις. Έκανε σε κάθε περίπτωση αισθητή την παρουσία του.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΟΙ φιλοξενούμενοι βρήκαν κι έκαναν. Από το φοβισμένο πρώτο 20λεπτο και μετά το γκολ-δώρο άρχισαν να το πιστεύουν. Ο Άρης απελευθέρωσε με την δική του απόδοση τον έτσι κι αλλιώς προβληματικό Παναθηναϊκό και τον έκανε να δείχνει ομάδα!

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Κάκος δεν έκανε το μεγάλο λάθος. Σφύριξε με το δικό του ιδιαίτερο στιλάκι… Αυτή τη φορά δεν έκλεψε την παράσταση! Χωρίς κραυγαλέα λάθη οι βοηθοί Γεωργιάδης, Χασάν.

 

To Top