Ο έλεγχος του PRESSARIS: Ένα βήμα μπρος, δυο πίσω…

Ένα βήμα μπρος και δυο πίσω για τον Άρη, ο οποίος είναι εμφανές ότι δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Ιδιαίτερα στα παιχνίδια με ομάδες του ίδιου βεληνεκούς αγωνιστικά, οι κίτρινοι έχουν πρόβλημα.

Οι λύσεις πρέπει να βρεθούν άμεσα, η ομάδα πρέπει να αναπνεύσει βαθμολογικά, να βρει βαθμούς και να ξεπεράσει το σοκ της ήττας.

ΜΑΡΚΟΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ: 7

Εκτέθηκε στο πρώτο ημίχρονο από την άμυνά του. Ο 25χρονος τερματοφύλακας έκανε μια ακόμα πειστική εμφάνιση, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτός για να λειτουργήσει η ομάδα αξιόπιστα στα μετόπισθεν.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ: 5

Σε κακή μέρα το κέντρο της άμυνας. Ειδικά στο πρώτο 45λεπτο εκτέθηκε σε πολλές περιπτώσεις. Πέρα από το πρόβλημα των στημένων, η απουσία του ανθρώπου που θα την κατευθύνει είναι εμφανής.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΙΔΟΣ: 5

Εάν εξαιρέσουμε δυο-τρεις κερδισμένες μονομαχίες, η παρουσία του ήταν όπως όλων των αμυντικών, μέτρια. Φυσικά η ευθύνη δεν είναι αποκλειστικά δική του.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: 4

Ήταν ίσως το πιο μέτριο παιχνίδι του νεαρού μέσου από την μέρα που χρησιμοποιείται στην βασική 11άδα. Άλλωστε αντικαταστάθηκε νωρίς.

 

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: 5

Στα τελευταία παιχνίδια έδειξε να ξεπερνά το ντεφορμάρισμα που τον ταλαιπώρησε στην αρχή του πρωταθλήματος. Δυστυχώς, στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν πήρε τις πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρει στον φετινό Άρη.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 6

Ακόμα και το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, ο Νταβίντ Αγκάνθο δεν έπιασε την απόδοση που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ξεχωρίζει με την ποιότητά του.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ: 5

Δεν ήταν από τις καλύτερες βραδιές του. Ισχύει ότι και στην περίπτωση Καζναφέρη. Έχει τις δυνατότητες και μπορεί να προσφέρει πολλά στο χώρο ευθύνης του και όχι μόνο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: 7

Βρίσκεται σε άνοδο, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος. Το ευχάριστο είναι ότι διαθέτει ηγετικές τάσεις και το δείχνει με κάθε τρόπο. Από την άλλη πλευρά πρέπει να ελέγξει τον ενθουσιασμό του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: 5

Σε μέτρια μέρα και αυτός, όπως όλη η αμυντική γραμμή. Έχει δυνατότητες για να βοηθήσει περισσότερο, οφείλει να  τις εκμεταλλευτεί.

ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ: 5

Από τα μετριότερα παιχνίδια του εντός έδρας. Πέρα από τα αμυντικά του καθήκοντα, δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου επιθετικά. Επειδή έχει αφήσει προσδοκίες, είναι υποχρεωμένος να δουλέψει περισσότερο.

 

ΝΟΥΝΟ ΚΟΕΛΙΟ: 5

Ο Πορτογάλος ήταν μέτριος. Αυτός ήταν ένας από τους  λόγος της προβληματικής ανασταλτικής παρουσίας του Άρη. Η ομάδα ήταν ασύνδετη σε κάθε γραμμή της.

ΣΑΚΗΣ ΚΑΝΟΥΛΑΣ: 5

Έδωσε κάποια πνοή επιθετικά, όμως δεν μπόρεσε να αλλάξει τις ισορροπίες που ήδη είχαν διαμορφωθεί.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: 5

Όλοι περίμεναν και περιμένουν περισσότερα από αυτόν. Είναι εμφανώς εκτός φόρμας. Το έχουμε επισημάνει κατ΄ επανάληψη, είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ: –

Αγωνίστηκε για μικρό χρονικό διάστημα δεν μπορεί να κριθεί η παρουσία του.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η ομάδα της Ηπείρου βρήκε κι έκανε στο πρώτο ημίχρονο. Για να μην υποτιμήσουμε την προσπάθειά της (στο κομμάτι αυτό του αγώνα) δικαίως προηγήθηκε φέρνοντας το παιχνίδι στα μέτρα της. Δεν άρεσε η σκοπιμότητα στον βαθμό που αυτή χρησιμοποιήθηκε από τους Γιαννιώτες.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Άλλη μια αγωνιστική με διαιτητικά προβλήματα για τον Άρη. Ο Δελφάκης κρίνεται ανεπαρκής, όπως και οι βοηθοί του Αναστόπουλος, Φραγκιαδάκης. Με άλλα λόγια, ήταν συνολικά μια κακή διαιτησία.

To Top