Ο έλεγχος του PRESSARIS: Αίσθημα αυτοσυντήρησης και αντανακλαστικά μετά το χαμένο πέναλτι

Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης λειτούργησε με τον καλύτερο τρόπο. Το χαμένο πέναλτι δεν στάθηκε ικανό να ρίξει την ψυχολογία της ομάδας που πάλεψε μέχρι το τέλος και δικαιώθηκε.
Ο Άρης έκανε ένα σημαντικό βήμα, όμως μέχρι τον τέλος θα χρειαστεί κι άλλες ανάλογες εμφανίσεις. Ας ελπίσουμε ότι έγινε η αρχή στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: 7
Μπορεί να μη χρειάστηκε να επέμβει γιατί όλες σχεδόν οι τελικές του Παναθηναϊκού ήταν εκτός εστίας, ωστόσο φάνηκε σε κάποιες ενέργειες φάνηκε ότι του λείπουν παιχνίδια και κυρίως πείρα. Έχει πάντως τα προσόντα να κάνει αξιόλογη καριέρα βελτιώνοντας στοιχεία στο παιχνίδι του.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ: 7
Έχουμε κατ’ επανάληψη επισημάνει πως ο Παπαζαχαρίας κάνει καλό δίδυμο όταν αγωνίζεται πλάι στον Πουλίδο. Το κέντρο της άμυνας του Άρη δούλεψε αρκετά καλά, πράγμα που φαίνεται και από το ότι δεν δέχτηκε τέρμα.
 
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: 8
Από τις καλύτερες εμφανίσεις του Έλληνα μέσου από την μέρα που φόρεσε την φανέλα του συλλόγου. Κάλυψε με επιτυχία την δεξιά μεσοεπιθετική πτέρυγα, έτρεξε, έδωσε μάχες και σέντραρε σωστά όποτε χρειάστηκε. Θύμισε τον καλό Καζναφέρη που είδαμε τις προηγούμενες χρονιές.
ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 7
Το χαμένο πέναλτι έριξε την ψυχολογία του Ισπανού. Παρόλα αυτά ήταν μέσα στις φάσεις, άσχετα εάν δεν τις τελείωσε με τον ιδανικό τρόπο. Ακόμα κι έτσι, παραμένει πολύτιμη μονάδα για τους κίτρινους.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ: 7
Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τον αγώνα των Χανίων. Γέμισε τον χώρο ευθύνης του κράτησε την μπάλα. Με λίγο μεγαλύτερη προσοχή στην τελική προσπάθεια θα είχε καθοριστικότερη συμβολή στη νίκη της ομάδας του.
 
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ: 8
Όπως και ο Καζναφέρης έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Κάλυψε με επιτυχία τον χώρο του δίνοντας κερδισμένες μάχες σε καθοριστικά φάσεις.
ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: 7
Ο Ισπανός δίνει σιγουριά στην άμυνα. Η εμπειρία του είναι πολύτιμη καθώς καθοδηγεί και τους υπόλοιπους. Δεν είναι τυχαίο πως η άμυνα του Άρη λειτουργεί πολύ καλύτερα όταν βρίσκεται στην 11άδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ: 7
Είχε δύσκολο έργο στο πρώτο ημίχρονο καθώς είχε να αντιμετωπίσει τον καλύτερο παίκτη του Παναθηναϊκού Σισοκό. Κινήθηκε περισσότερο ανασταλτικά αποφεύγοντας να «ανέβει» στην αριστερή πλευρά.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ: 6
Δίνει μάχες χρησιμοποιώντας τη δύναμη και το πάθος του. Δεν έχει βρει ακόμα τα «πατήματά» του. Χρειάζεται ένα γκολ που θα τον βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά.
ΝΟΥΝΟ ΚΟΕΛΙΟ: 8
Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Πορτογάλο. Εκτός από το γκολ είχε τεράστια προσφορά μεσοαμυντικά. Άκρως απαραίτητος όταν βρίσκεται σε καλή μέρα. Τέτοιο Κοέλιο θέλει ο Άρης.
ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ: 7
Το καλύτερο παιχνίδι του Ψυχογιού με τα χρώματα του Άρη. Κάλυψε τον χώρο του με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και μετά την είσοδο του Μαυρία. Οφείλει να δείξει σταθερότητα στη συνέχεια για να κρατήσει τη θέση του στην 11άδα.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ: 6
Βοήθησε όσο μπορούσε. Δείχνει ότι είναι αξιόπιστη λύση για τον προπονητή, είτε όταν η ομάδα αγωνίζεται με παίκτη παραπάνω στα χαφ, είτε όταν μπαίνει σαν αλλαγή.
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΑΣ: 6
Έχουμε επισημάνει κι άλλες φορές πως διαθέτει ταλέντο. Αυτό που του λείπει είναι οι εμπειρία και ασφαλώς η δύναμη. Έχει τον χρόνο να βελτιωθεί.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: –
Πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής μετά από την μακρά απουσία του. Για τον ίδιο ήταν μια ξεχωριστή στιγμή, όπως και για την ομάδα που διαθέτει πλέον μια έξτρα λύση.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Δεν ξέφυγε από την απόδοση που μας έχει συνήθως φέτος. Οι προθήκες δεν άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της ομάδας, ενώ είναι φανερό πως υπάρχει πρόβλημα σε όλες τις γραμμές της. Κακές επιθετικές επιλογές, αμυντικά προβλήματα, παιχνίδι δίχως πάθος από τους παίκτες.
  
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Συγκριτικά με τις διαιτησίες που έχουμε παρακολουθήσει στο Κ. Βικελίδης, ο Στυλιάρας τα πήγε σχετικά καλά, αν και θα μπορούσε να δώσει δεύτερη κίτρινη στο χέρι του Βιτόλο στη φάση του πέναλτι. Δίχως το μεγάλο λάθος οι βοηθοί, Κωσταράς, Δημητριάδης.
To Top