Ο έλεγχος του PRESSARIS και η υπερεκτίμηση του αντιπάλου

Ο Άρης υπερεκτίμησε τον αντίπαλο του και έφυγε με ανάμεικτα συναισθήματα απο την Τούμπα. Τυχερός και άτυχος συγχρόνως πήρε μόλις ένα βαθμό. Ίσως θα έπρεπε να είναι πιο αποτελεσματικός και παράλληλα τολμηρός στη «ρώσικη ρουλέτα» του δευτέρου ημιχρόνου. Το ντέρμπι είναι παρελθόν, η αντεπίθεση συνεχίζεται…

 ΒΕΛΛΙΔΗΣ Βαθμός 8

 Με καλά αντανακλαστικά όποτε χρειάστηκε. Ο τερματοφύλακας το Άρη επέδειξε σταθερότητα και αντεπεξήλθε επάξια στη πίεση του πρώτου ημιχρόνου. Η παρουσία του κρίνεται θετικότατη.

 ΝΕΤΟ Βαθμός 7

 Απο τους πιο δραστήριους παίκτες του Άρη. Δημιούργησε προβλήματα, ενώ θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερα κάποιες φάσεις που δημιούργησε στην εστία του Κρέσιτς. Σε κάθε περίπτωση έγινε αισθητός απο τον αντίπαλο.

 ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ Βαθμός 6

 Είχε άχαρο ρόλο και μεγάλο χώρο ευθύνης. Έκανε δουλειά «εργάτη», μπορεί όμως και καλύτερα καθώς του λείπουν παιχνίδια.

 ΜΙΣΕΛ Βαθμός 5

 Ο βραζιλιάνος έχει καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι του. Ευτυχώς αυτή τη φορά οι κακές στιγμές δεν στοίχησαν στην ομάδα.

 ΚΑΣΤΙΓΙΟ Βαθμός 7

 Εξαιρετικά άτυχος ο Μεξικανός. Έχασε την ευκαιρία του αγώνα για τον Άρη, ενώ τραυματίσθηκε όταν το παιχνίδι πήγε στα μέτρα του στο δεύτερο ημίχρονο. Τα πράγμα θα ήταν διαφορετικά εάν δεν έμενε μέχρι το τέλος στον αγωνιστικό χώρο.

 ΦΑΤΙ Βαθμός 7

 Απο τους κινητήριους μοχλούς του Άρη, αν και έχασε σε κάποια σημεία του αγώνα την συγκέντρωσή του. Ίσως επηρεάστηκε απο τις ενοχλήσεις που ένιωθε τις προηγούμενες ημέρες.

 

 ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ Βαθμός 7

 Δέχτηκε νωρίς κάρτα, γεγονός που τον έκανε πιο προσεκτικό στο παιχνίδι του. Στο πρώτο ημίχρονο είχε καλές στιγμές όσες φορές «ανέβηκε» στη πλευρά του.

ΣΑΝΚΑΡΕ Βαθμός 7

 Αντέδρασε ψύχραιμα στο διάστημα της πίεσης του αντιπάλου. Κέρδισε αρκετές μονομαχίες στη ψηλό παιχνίδι.

 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Βαθμός 8

 Έκανε καλό δίδυμο με τον Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας. Παράλληλα, λειτούργησε ως πραγματικός αρχηγός όταν το επέβαλαν οι συνθήκες.

 ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ Βαθμός 7

 Εμφανώς επηρεασμένος απο τον τραυματισμό του. Ακόμα κι έτσι όμως ήταν απο τους καλύτερους της ομάδας. Ο αργεντίνος είναι με λίγα λόγια το «βαρόμετρο» της ομάδας.

 ΑΚΟΣΤΑ Βαθμός 7

 Δραστήριος και στα δυο ημίχρονα, ειδικά στο πρώτο. Πολύτιμη λύση στην πτέρυγα του Άρη, γίνεται ολοένα και καλύτερος. Θα έπρεπε να είναι πιο τολμηρός.

 ΓΙΑΝΝΙΙΩΤΑΣ Βαθμός 7

 Η ταχύτητα και το θράσος του θα μπορούσαν να ανατρέψουν τις ισορροπίες του ντέρμπι. Άτυχος και ο ίδιος και η ομάδα με τον τραυματισμό του.

 ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ Βαθμός 6

 Δεν πρόλαβε να μπει στο ρυθμό του αγώνα. Ωστόσο έδειξε διάθεση να ακολουθήσει το ρυθμό και να καλύψει το χώρο ευθύνης του.

 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ Βαθμός –

  Ο ΠΑΟΚ

 Η κούραση σε τέτοια παιχνίδια περνάει σε δεύτερη μοίρα, πράγμα που φάνηκε ξεκάθαρα μέσα στο γήπεδο. Ίσως, ο Άρης υπερεκτίμησε στα πρώτα 45 λεπτά το αντίπαλο του και του έδωσε αναίτια χώρο κάτω απο τη σέντρα. Ο Άρης όφειλε να ελέγξει το ρυθμό, πράγμα που δεν κατάφερε σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού.
 
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

 «Έχασε» τη μεγάλη φάση στην ανατροπή του Γιαννιώτα και δεν ήταν δίκαιος στον πειθαρχικό έλεγχο. Προφανώς επηρεάστηκε απο την έδρα. Οι παραπάνω παράγοντες είναι αρκετοί για να γείρουν την «πλάστηκα» υπέρ της μιας πλευράς. «Οριακή» διαιτησία απο τους δυο βοηθούς Πάνου και Τάτση.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top