Ο έλεγχος του PRESSARIS: Κορυφαίος του γηπέδου ο Ουντότζι, αλλά…

Ούτε η κατακόρυφη βελτίωση της απόδοσής του Άρη επέφερε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Για τους απαιτητικούς φίλους της ομάδας το αποτέλεσμα είναι αποκαρδιωτικό, όμως δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς την προσπάθεια κατέβαλαν όλοι στο παιχνίδι τους.   

 ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: 7

Σταθερός όποτε χρειάστηκε σε αντίθεση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του. Μάλιστα αντέδρασε θετικότατα στην μεγάλη ευκαιρία του Μπόγιοβιτς, την μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: 7

Επανήλθε κι αυτός στις καλές εμφανίσεις. Η άμυνα του Άρη βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό, με τον Ισπανό να κάνει ένα καλό παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος κυρίως την εμπειρία του.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ: 5

Ορεξάτος στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε. Ο τραυματισμός επέφερε την αντικατάστασή του αποσυντόνισε την ομάδα.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 6

Έδειξε πόσο χρήσιμος είναι για τους κίτρινους. Ο Ισπανός παρά την πολύμηνη απουσία του μπήκε  με δύναμη στο παιχνίδι αλλάζοντας τις ισορροπίες επιθετικά. Ο Άρης ποντάρει πολλά στον Αγκάνθο ο οποίος «γεμίζει» με την παρουσία του την αντίπαλη περιοχή. Αν ήταν πιο τυχερός θα μπορούσε στο δοκάρι να είχε σκοράρει.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ: 6

Προφανώς επηρεάστηκε από τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες. Θετικός μέχρι ενός σημείου, αλλά η απόδοσή του έπεσε σταδιακά. Έχασε σπουδαία ευκαιρία

ΖΑΛΟΖΕ ΟΥΝΤΟΤΖΙ: 8

Ο κορυφαίος παίκτης του Άρη και του γηπέδου. Το καλό του ημίχρονο ήταν το δεύτερο, ακόμα και στο σημείο που τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του. Δικαίως πήρε το χειροκρότημα της κερκίδας.

ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: 6

Έχει κάνει καλύτερα παιχνίδια. Παρόλα αυτά δεν υπέπεσε σε πολλά λάθη, ωστόσο δεν ανέβηκε στην πλευρά του όσο θα περίμενε κανείς σε εντός έδρας αγώνα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: 7

Έδωσε πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου, από τις οποίες οι περισσότερες ήταν κερδισμένες. Πλήγμα για την ομάδα οι ενοχλήσεις που ένιωσε στο δεύτερο ημίχρονο, που ουσιαστικά τον έβγαλαν εκτός ρυθμού αγώνα, μια και από ένα σημείο και μετά έπαιζε αναγκαστικά.

ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: 5

Από τα μέτρια παιχνίδια του νεαρού. Κι αυτός έμεινε πίσω αγωνιστικά λόγω τραυματισμού. Σωστά αντικαταστάθηκε από τον Ζόραν Μιλινκοβιτς.

  ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ: 7

Αποτελεί αξιόπιστη λύση για την θέση του δεξιού μπακ στον φετινό Άρη. Κάλυψε τις περισσότερες φορές θετικά την πλευρά του και πήρε μέτρα στο γήπεδο όποτε του δόθηκε η ευκαιρία.

ΡΟΚ ΕΛΣΝΕΡ: 8

Εξαιρετικό παιχνίδι από τον Σλοβένο στη νέα του θέση. Ψύχραιμος και αποτελεσματικός έκανε αμέσως καλό δίδυμο με τον Πουλίδο. Δύσκολα θα τοποθετηθεί σε άλλη θέση μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: 6

Ανέβηκε κατακόρυφα αγωνιστικά στο δεύτερο ημίχρονο. Οφείλει να σταθεροποιήσει την απόδοσή του προκειμένου να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: 6

Έτρεξε και πίεσε όσο μπορούσε. Σε γενικές γραμμές κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες, αλλά έμεινε μακριά από την αντίπαλη περιοχή.

ΤΖΟΝ ΙΜΠΕΧ: 7

Έδωσε πνοή στην επίθεση με την είσοδό του. Ο Νιγηριανός δείχνει να βελτιώνεται αισθητά παιχνίδι με το παιχνίδι. Έδωσε σημαντικές πάσες. Θα μπορούσε στο τελευταίο λεπτό να γίνει ο ήρωας του Άρη!

 Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν κάτι το εξαιρετικό. Αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο απειλώντας κυρίως από μακρινή απόσταση. Η ομάδα του Αγρινίου θα πρέπει να είναι υπέρ ικανοποιημένη από το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς εκτός των άλλων είχε και την τύχη με το μέρος της.

 

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Χωρίς παραφωνίες η διαιτησία του Θρακιώτη Τοπούζη. Δεν έκανε κατάχρηση της σφυρίχτρας, κόβοντας ουσιαστικά το καρπούζι στη μέση. Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκε η διαιτησία των  βοηθών Δημητριάδη, Λαμπρόπουλου.

 

To Top