Ο έλεγχος του PRESSARIS: Μαχαιριά κόντρα στα κύματα

Ο Άρης λύγισε κάτω από το βάρος της πίεσης του αποτελέσματος. Η ομάδα φέτος στερείται αγωνιστικών λύσεων και εμπειρίας. Πηγαίνει κόντρα στα κύματα. Η χρονιά ήταν, είναι και θα είναι δύσκολη. Οι δυο χαμένοι βαθμοί είναι μαχαιριά στη ψυχολογία. Απαιτείται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό.   
ΜΑΡΚΟΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ: 7
Είχε πολύ δουλειά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Όπως στα περισσότερα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, η εστία του δέχτηκε έντονη πίεση απόρροια της προβληματικής αμυντικής λειτουργίας.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ: 5
Επιστρατεύτηκε στα τελευταία παιχνίδια να καλύψει το κενό του Πουλίδο στο κέντρο της άμυνας. Δεν είναι υπεύθυνος για την εικόνα της ομάδας αμυντικά ή τουλάχιστον φέρει την μικρότερο ευθύνη.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ: 5
Χρεώνεται την φάση του κόρνερ από το οποίο προήλθε η το γκολ της ισοφάρισης. Σε κακή μέρα ο αρχηγός του Άρη, ο οποίος διαθέτει την εμπειρία για να αποφεύγει τέτοιου είδους λάθη.
 
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: 6
Κινητικός στο πρώτο ημίχρονο, έπεσε σε απόδοση στη δεύτερο όπως όλη η ομάδα άλλωστε.
ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 6
Ήταν σαφώς επηρεασμένος από το πρόβλημα που το ταλαιπώρησε στη διάρκεια της εβδομάδας. Ακόμα και με μέτρια απόδοση ο Ισπανός ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: 6
Είχε καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Έλληνα μέσου, έστω κι αν σταδιακά έπεσε η απόδοσή του.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ: 6
Από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. έτρεξε και έδωσε λύσεις, ωστόσο φάνηκε σε πολλές περιπτώσεις μόνος στο χώρο του κέντρου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: 6
Έκανε το γνωστό παιχνίδι του. Από τις λίγες αξιόπιστες λύσεις στην 11άδα των κίτρινων. Το κενό του φάνηκε μόλις αποχώρησε από το παιχνίδι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΑΣ: 6
Δραστήριος στο πρώτο κομμάτι του αγώνα. Το γκολ που πέτυχε του δίνει ψυχολογία, αλλά χρειάζεται δουλειά και επιμονή.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΝΗΣ: 5
Επέστρεψε στην 11δα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο χώρος ευθύνης του είχε προβλήματα. Ίσως η θέση του δεν είναι αυτή του οπισθοφύλακα αλλά του χαφ.
ΝΟΥΝΟ ΚΟΕΛΙΟ: 6
Ισχύει ότι και στην περίπτωση του Παπαστεριανού. Η ανασταλτική γραμμή του Άρη δέχτηκε μεγάλη πίεση στο δεύτερο μέρος. Έτρεξε για να καλύψει αμυντικά ρήγματα.
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ: 5
Μπήκε στο παιχνίδι για να κρατήσει την μπάλα, όμως η αγωνιστική του απραξία για αρκετές εβδομάδες φάνηκε ολοκάθαρα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ: 5
Δεν κατάφερε να μπει στο ρυθμό του αγώνα. Δεν είναι μόνο ο ίδιος υπαίτιος για αυτό.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΝΟΥΛΑΣ: –
Αγωνίστηκε ελάχιστα λεπτά, δεν μπορεί να κριθεί η απόδοσή του.
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες του  πρωταθλήματος. Έχει σταθερό κορμό και αρκετούς παίκτες με καλά στοιχεία. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν δικαιολογείται το σκληρό παιχνίδι από συγκεκριμένους παίκτες, αλλά και ο αδικαιολόγητος φανατισμός σε βάρος του Άρη.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος άφησε τον Ατρόμητο με 10 παίκτες και σωστά έπραξε, αλλά από εκείνο το λεπτό και μετά προστάτευσε προκλητικά τους φιλοξενούμενους. Αποκορύφωμα το φάουλ που δεν είδε ποτέ στο γκολ της ισοφάρισης. Εξίσου κακοί οι βοηθοί Γκάγκας, Γεωργιάδης.
To Top