Ο έλεγχος του PRESSARIS: Μαχητές-νικητές, αλλά ο “πόλεμος” συνεχίζεται!

Ο Άρης πέρασε δια πυρός και σιδήρου από το Περιστέρι. Νίκη «χρυσάφι» με τον «πόλεμο» για την παραμονή να συνεχίζεται (η λέξη πόλεμος μπορεί να μπει και χωρίς εισαγωγικά για άλλους λόγους).  
Το μυστικό της πρώτης εκτός έδρας νίκης του Άρη βρίσκεται στην στατιστική. Επεμβάσεις 25 έναντι 13. Κλεψίματα 18 έναντι 6. Λάθη 30 έναντι 40. Όλα αυτά με παίκτη λιγότερο για 79 λεπτά. Η νίκη ανήκει σε όλους.
 
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: 7
Στις ελάχιστες φορές που κινδύνεψε σοβαρά η εστία του ήταν εκεί. Σταθερός και ψύχραιμος ο νεαρός σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ: 7
Έδωσε και την ψυχή του. Σε άλλο ρόλο, έκανε ότι μπορούσε για να αναχαιτίσει τις επιθέσεις από τα αριστερά κόντρα σε πιο ταχείς αντιπάλους.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: 7
Πολλά χιλιόμετρα και από αυτόν με καλές τοποθετήσεις. Σημαντική προσφορά στον ανασταλτικό τομέα και στα κλεψίματα στο χώρο του κέντρου.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: 7
Με καλές στιγμές πήρε πρωτοβουλίες να ανεβάσει την μπάλα από τα δεξιά. Η αριθμητική υπεροχή του αντιπάλου έκανε το έργο του δύσκολο.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΟΣ: 7
Μεστό παιχνίδι του νεαρού μέσου. Ο ρόλος του ήταν πολυσύνθετος ειδικά με την αποβολή του Αγκάνθο. Έδωσε πολλές λύσεις στο χώρο ευθύνης του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: 8
Επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις. Το πάθος και η ταχύτητά του δημιούργησαν προβλήματα στην άμυνα του αντιπάλου. Στάθηκε άτυχος στην μεγάλη δική του ευκαιρία, ωστόσο μπορεί να χαρακτηριστεί από τους κορυφαίους του Άρη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: 7
Καλό παιχνίδι και από τον Μαργαρίτη. Έκλεισε χώρους και το κυριότερο δεν έγινε ορατή η μακρά απουσία του από την 11άδα και γενικότερα συμμετοχή τους τελευταίους μήνες.
ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ: 7
Άσος από το μανίκι του Σούλη Παπαδόπουλου.  Σε μια άγνωστη για τον νερό θέση προσφορά του ήταν κάτι περισσότερο από πολύτιμη. Με καλές τοποθετήσεις και ψυχραιμία τα πήγε περίφημα.
ΑΝΔΕΑΣ ΤΑΤΟΣ: 8
Σε ελεύθερο ρόλο, ουσιαστικά έγινε ο φορ της ομάδας μετά την αποβολή. Το καλύτερο ίσως παιχνίδι σε διάρκεια του Τάτου από την μέρα που φόρεσε την φανέλα με τον θεό του πολέμου στο στήθος. Το γκολ που πέτυχε κόντρα στην παλιά του ομάδα μπορεί να αποδειχτεί ιστορικό.
ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: –
Για ακόμα ένα παιχνίδι στοχοποιημένος ο ισπανός. Η αντίδρασή του για την κάρτα εφεύρεση ήταν άκρως δικαιολογημένη. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορεί κανείς να σκεφτεί με τη λογική, αυτή ήταν μια από αυτές.
ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: 7
Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην ποιότητα του ισπανού αμυντικού. Η απουσία του στη διάρκεια του πρωταθλήματος από τους τραυματισμούς και κάρτες στοίχησε στα περισσότερα παιχνίδια.  Είναι από τους αμυντικούς που αγωνίζονται με το μυαλό, την πείρα και την ποιότητα που διαθέτουν για τη θέση.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ: 6
Βοήθησε περισσότερο χωρίς την μπάλα, με την πίεση που άσκησε στους αντιπάλους στην πρώτη πάσα.
ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: –
Αγωνίστηκε ελάχιστα δεν μπορεί να κριθεί.
 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: –
Ισχύει ότι και στην περίπτωση Αγελλούδη.
 Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Δεν είναι τυχαίο πως στα τελευταία παιχνίδια της η ομάδα του Περιστερίου είναι άσφαιρη. Χωρίς υπερβολή, το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου δεν ήταν στη μέρα του. Φυσικά, ο Άρης πήγε διαβασμένος, έκλεισε τους διαδρόμους, «φόρτωσε» το κέντρο και πήρε τη νίκη.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Η αποβολή του Αγκάνθο τα λέει όλα για τον Δημήτρη Στυλιάρα. Θα περιμένουμε την βαθμολογία του παρατηρητή, αν και πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Καλές τοποθετήσεις από τους βοηθούς Ηλία Αλεξέα, Παναγιώτη Σταθόπουλο.
To Top