Ο έλεγχος του PRESSARIS: Νέο καμπανάκι, αδυναμίες σε όλες τις γραμμές

Νέο καμπανάκι για τον Άρη από τον πρόωρο αποκλεισμό στον θεσμό του κυπέλλου. Αν και η ομάδα ήταν βελτιωμένη τηρουμένων των αναλογιών, τα προβλήματα είναι εμφανή σε όλες τις γραμμές της. Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά ο κόσμος έφυγε πικραμένος, απογοητευμένος και απαισιόδοξος από το Κλεάνθης Βικελίδης.
ΜΑΡΚΟΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ: 7
Θεατής στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Στο γκολ έμεινε εκτεθειμένος από την άμυνα του και δεν φέρει ευθύνη. Το ανησυχητικό είναι ότι ο Άρης δέχτηκε γκολ σε ένα παιχνίδι χωρίς καμία σχεδόν πίεση της αμυντικής του γραμμής.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ: 6
Στα τελευταία παιχνίδια έχει θέση βασικού δίπλα στον Πουλίδο. Χρειάζεται προσπάθεια και δουλεία από μέρους του για να καταφέρει να καθιερωθεί.
 
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: 7
Από τους πιο δραστήριους παίκτες του Άρη. Δικαιολογημένα ζήτησε πέναλτι στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Σε γενικές γραμμές ήταν θετική η εμφάνιση για τον μέσο του Άρη
 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ: 6
Βοήθησε όσο μπορούσε, αλλά δεν μπόρεσε να αναπληρώσει το κενό του Αγκάνθο. Κι αυτός θα πρέπει να καταβάλει μεγαλύτερη προσπάθεια στο μέλλον.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: 6
Έχει κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια ο νεαρός. Έχει ικανότητες, ωστόσο θα πρέπει να τις βγάλει μέσα στο γήπεδο, το έχει αποδείξει.
ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: 7
Η παρουσία του στο κέντρο της άμυνας δίνει μεγαλύτερη σιγουριά σε όλη την αμυντική γραμμή. Ο Ισπανός είναι πολύτιμη μονάδα για τους κίτρινους. Πέτυχε γκολ, βοηθώντας την επίθεση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: 7
Η ποιότητα του είναι δεδομένη. Είχε καλές και κακές στιγμές, του έλειψε το καθαρό μυαλό στη τελική προσπάθεια.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: 7
Το παιχνίδι του επέτρεψε να ανέβει στην αριστερή πλευρά και να κινηθεί επιθετικά. Σε γενικές γραμμές η παρουσία του κρίνεται θετική.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΑΣ: 7
Κι αυτός από τους διακριθέντες του Άρη. Πέρα από το γκολ που πέτυχε ήταν αρκετά δραστήριος. Δείχνει να βρίσκει ρυθμό κι αυτό είναι καλό για τις επιλογές του προπονητή.
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: 6
Έχει καλά στοιχεία. Ο μεγαλύτερος σύμμαχός του είναι ο χρόνος.
 
ΝΟΥΝΟ ΚΟΕΛΙΟ: 7
Από τις θετικές εμφανίσεις του Πορτογάλου. Απελευθερωμένος από τα αμυντικά του καθήκοντα βοήθησε αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι.
ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: 6
Βοήθησε όσο μπορούσε. Γέμισε την αντίπαλη περιοχή και έδωσε μάχες. Του λείπουν παιχνίδια.
Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να κρατήσει το αποτέλεσμα και το κατέφερε. Ο τρόπος ήταν ανορθόδοξος αλλά έφερε αποτέλεσμα. Σαν ομάδα δεν έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο. Είναι απορίας άξιο πως ο Άρης δέχτηκε τέσσερα γκολ από ένα μετριότατο σύνολο όπως αυτό της αθηναϊκής ομάδας.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΉΣ
Άλλη μια προβληματική διαιτησία για τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Πέρα από το πέναλτι στη φάση του Καζναφέρη, ο Ντίτσος ανέχτηκε αδικαιολόγητα το αντιποδόσφαιρο των φιλοξενούμενων. Μέτρια η διαιτησία των βοηθών Καλφόγλου, Σίπκα.
To Top