Ο έλεγχος του PRESSARIS: Οι… απόντες και οι φιλότιμοι

O Άρης ήθελε ουσία και αποφασιστικότητα. Παρόλα αυτά έχασε με σκορ 2-0 από τον ΟΦΗ, μετά από μια μέτρια εμφάνιση.

Ο… έλεγχος του PRESSARIS έχει ως εξής:

ΒΕΛΛΙΔΗΣ 4
Είναι φανερό ότι έχει αφήσει στα αποδυτήρια τον καλό του εαυτό. Φέρει ευθύνη για το πρώτο γκολ του ΟΦΗ. Κακή εκτίμηση να «γεμίσει» την μπάλα, ενώ ο Άρης έπαιζε με 10 παίκτες, κακή αντίδραση στη συνέχεια αφού δεν κατάφερε να διώξει σωστά την μπάλα στο σουτ του Λαμπρόπουλου δίνοντας έτοιμο γκολ στον Περογαμβράκη. Είχε κακή έξοδο στο δοκάρι του Παπάζογλου. Γενικά είναι ντεφορμέ.

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ 5
Η απόδοσή του θυμίζει… ασανσέρ. Καλός στο πρώτο ημίχρονο που προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά (αν και «κουβάλησε» αρκετά την μπάλα). Κατακόρυφη πτώση στο δεύτερο ημίχρονο, με πολλά λάθη, όταν η μπάλα ήταν “βαριά”.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ 5
Έχει θέληση, αλλά αυτό δεν φτάνει. Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τον καλύτερο παίκτη του ΟΦΗ τον Λαμπρόπουλο.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ 5
Όσο είχε δίπλα του τον Πουλίδο ήταν σίγουρος και αποτελεσματικός με καλές αντιδράσεις και σωστές τοποθετήσεις. «Πάτησε μπάλα», όταν χρειάστηκε. Μετά την αποχώρηση του Πουλίδο έκανε λάθη. Μεγαλύτερο λάθος στη φάση του γκολ του Παπάζογλου.

ΠΟΥΛΙΔΟ 6

Όσο είχε δυνάμεις ήταν από τους κορυφαίους του Άρη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Βοήθησε αμυντικά και επιθετικά. Από τις αρχές του β΄ ημιχρόνου έπαιξε με αυτοθυσία. Όταν βγήκε; Η άμυνα έμπαζε…

ΚΟΕΛΙΟ 6
Από τις σχετικά καλές εμφανίσεις του Πορτογάλου. Πάλεψε, έκοψε, βγήκε μπροστά, είχε τη μοναδική καλή ευκαιρία του Άρη στην επανάληψη, αλλά δεν παύει να αποτελεί τον παίκτη, ο οποίος αν και ξένος δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ 5

Το τρέξιμο και η διάθεση για έναν νέο μέσο, στη θέση που παίζει είναι σημαντικά στοιχεία. Αλλά δεν φτάνουν, αν μείνει μόνο σε αυτά. Λίγα πράγματα.


ΣΟΥΝΑΣ 5

Πήρε πρωτοβουλίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν από τους μεσοεπιθετικούς που είχε την περισσότερη διάθεση. Όμως σε τέτοια παιχνίδια, πέρα από τις καλές στιγμές, χρειάζονται και ουσιαστικές προσπάθειες. Πολλές ημιτελείς προσπάθειες.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 4

Μας θύμισε την παρουσία του στην καλή σέντρα στον Σουνά στη φάση του 39’. Από κει και πέρα, μόνο οι… φωτογραφίες και το φύλλο αγώνα, επικυρώνουν τη συμμετοχή του.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ 4

Είχε την ευκαιρία να βάλει «φωτιά» στο «Γεντί Κουλέ». Την έχασε όσο ακόμη… έμπαιναν στο γήπεδο φίλαθλοι. Μαζί και την ευκαιρία να αλλάξει τον ρου του αγώνα. Αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης. μέχρι την είσοδο του Αγκάνθο. Στην επανάληψη έπαιξε δεξιά στην επίθεση αντί του Καραγιάννη και εξαφανίστηκε.

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ 4

Βασικός και πάλι. Είχε το δοκάρι στο 14’ και γενικά συμμετοχή στο καλό διάστημα του Άρη. Μετά το 30’ κάναμε προσπάθεια να τον εντοπίσουμε στον αγωνιστικό χώρο.

ΑΓΚΑΝΘΟ 5
Μπήκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Ήθελε, αλλά… Πάλεψε, αλλά… Προφανώς δεν γίνεται κάθε φορά να αποτελεί τον ήρωα, ειδικά μετά το πρόβλημα στο πόδι του, με κριτήρια τύχης ή συγκυρίας… Χρειάζονται και δυνάμεις.

ΚΑΝΟΥΛΑΣ 5

Βγήκε ξανά από τη… ναφθαλίνη. Είχε πάθος. Αρκεί, άραγε αυτό σε ένα τέτοιο παιχνίδι;

ΠΑΝΤΙΔΟΣ 5
Μπήκε αντί του Πουλίδο. Μεγάλο λάθος δεν έκανε, αλλά ο Άρης δέχθηκε δεύτερο γκολ από την καρδιά της άμυνας.

 

ΟΦΗ  

Μέχρι το25’αν έχανε με 0-1 θα… πανηγύριζε. Πήρε το «δώρο» του Άρη, πέτυχε το γκολ και ξαφνικά όλα γύρισαν με το μέρος του. Μέτρια ομάδα, λίγα πράγματα, αλλά πήρε την ουσία, σε βάρος του Άρη. Τέτοιες νίκες έλειψαν από τη φετινή ομάδα των κίτρινων.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο Σπάθας παρασύρθηκε από τον βοηθό και δεν είδε το γκολ-οφσάιντ του ΟΦΗ στο 1-0. Δεν απέφυγε τα λάθη. Τα περισσότερα σε βάρος του Άρη.

To Top