Ο έλεγχος του PRESSARIS: Σκοτσέζικο ντους στην Κρήτη!

Όταν σκοράρει μια ομάδα τρεις φορές μακριά από την έδρα της, ο βαθμός της ισοπαλίας μοιραία φαντάζει πενιχρός.

Ο Άρης έχασε την ευκαιρία να πετύχει επική ανατροπή και να προσθέσει βαθμούς «χρυσάφι» στο ενεργητικό του λόγω έλλειψης καθαρού μυαλού. Παράδειγμα προς μίμηση η απόδοση και κυρίως οι αντιδράσεις των Ηρακλή, Τάτου, Μανιά. Δεν είναι μόνο ικανότητα, είναι η θέληση και το πείσμα. Αυτά τα στοιχεία είναι απαραίτητα για όσους φορούν την φανέλα με τον θεό του πολέμου στο στήθος!

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: 7

Χωρίς μεγάλη ευθύνη στα γκολ έκανε ό,τι μπορούσε. Επιτέλους θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι πως ένας τερματοφύλακας βασίζεται κατά κύριο λόγο στην άμυνα του.

ΕΡΩΤΟΚΡΙΣΤΟΣ ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ: 6

Αυτό που μπορεί το αποδίδει μέσα στο γήπεδο! Δίνει την εντύπωση πως έχει φτάσει στα όρια του. Πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και αυτό περνάει στα θετικά του.

ΜΠΑΜΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: 6

Έχει να δώσει περισσότερα. Παίκτης ψυχολογίας με αυξομείωση στην απόδοσή του. Με καλές, αλλά και αρνητικές στιγμές στο παιχνίδι.

ΜΙΧΆΛΗΣ ΚΥΡΓΙΑΣ: 6

Οι προσδοκίες από ένα κεντρικό μπακ είναι πολύ περισσότερες. Έδωσε μάχες, ίσως του λείπει το περισσότερο πάθος.

ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: 5

Δεν του …πήγε το παιχνίδι.  Με διάθεση και χιλιόμετρα στο παιχνίδι του. Είναι διαθέσιμος να προσφέρει αυτά που έχει να δώσει.

ΣΑΛΟΖΕ ΟΥΝΤΟΖΙ: 6

Εμφανώς επηρεασμένος από το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε  όλη την εβδομάδα. Παρόλα αυτά η ποιότητα που έχει ξεχωρίζει στον φετινό Άρη. Με 2-3 ενέργειες του “φώναξε” παρών στο παιχνίδι.

ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: 5

Προβληματικός ο Άρης στα πλάγια. Μέτρια εμφάνιση καθώς δημιουργήθηκαν πολλά ρήγματα από την πλευρά του.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ: 7

Από τις πιο αξιόπιστες επιλογές της ομάδας. Έχασε χρόνο στην αρχή της περιόδου, πράγμα που τον έχει φέρει πίσω σε πολλούς τομείς. Του έλειπε μόνο το γκολ, αλλά γενικά κινήθηκε με πάθος.

ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ: 5

Μέτρια εμφάνιση από τον δεξί μπακ του Άρη. Δυστυχώς υστέρησε και στον επιθετικό τομέα, που αποτελεί και το δυνατό του σημείο!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ: 6

Έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια. Δείχνει αυταπάρνηση, αυτό δηλαδή που οφείλουν να κάνουν όσοι φορούν την φανέλα του Άρη.

ΡΟΚ ΕΛΣΝΕΡ: 5

Μέτριο παιχνίδι από τον Σλοβένο. Έχασε φάσεις, δεν λειτούργησε με εμπειρία.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ: 8

Άλλαξε το παιχνίδι. Ότι και να πει κανείς είναι περιττό. Η ποιότητα που διαθέτει ξεχωρίσει σαν μύγα μέσα στο γάλα. Μπήκε στο παιχνίδι και έφερε τα πάνω κάτω!

ΗΛΙΑΣ  ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: 5

Λίγα πράγματα από τον νεαρό. Χρειάζεται ένα καλό παιχνίδι για να ξαναβρεί την χαμένη του αυτοπεποίθηση.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ:  –

Μπήκε για ελάχιστα λεπτά και ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στη φάση της ισοφάρισης…

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Σαν σύνολο ασφαλώς ποιοτικότερο από τον Άρη. Ειδικά αυτόν τον Άρη που παρατάχθηκε στο Παγκρήτιο. Άτυχος στις φάσεις των δοκαριών, θα μπορούσε να είχε κερδίσει, αλλά και να χάσει τον αγώνα.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Τριτσώνης, όπως και ο πρώτος βοηθός Καρατζίκας είναι υπόλογοι για τον μη καταλογισμό του πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Θα αποτελούσε ουτοπία να περιμένει κανείς καλύτερη αντιμετώπιση από τον συγκεκριμένο διαιτητή. Χωρίς το μεγάλο λάθος ο Ελευθερίου.

To Top