Ο έλεγχος του PRESSARIS: Τα “νεκρά” διαστήματα και το γκολ-δώρο κάλυψαν τις καλές στιγμές

Με καλές στιγμές, αλλά και πάλι με “νεκρά” διαστήματα ο Άρης γνώρισε ακόμα μια ήττα και μάλιστα χωρίς να σκοράρει. Το πρόβλημα εξακολουθεί αν είναι η αμυντική λειτουργία, μια και το γκολ που δέχτηκε η ομάδα παραπέμπει σε αντίδραση ερασιτεχνικής ομάδας. Είναι ξεκάθαρο πως η μεγαλύτερη αδυναμία τη δεδομένη στιγμή στα μετόπισθεν είναι αφενός η αλληλοκάλυψη, αφετέρου η έλλειψη συγκέντρωσης.

ΝΤΙΝ ΜΠΟΥΖΑΝΗΣ: 4

Η εμφάνισή του σίγουρα έχει προβληματίσει τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο ομογενής τερματοφύλακας δεν εμπνέει τη σιγουριά που θα περίμενε κανείς παρά την σχετική εμπειρία του στα Αγγλικά γήπεδα. Έδειξε και πάλι την αδυναμία του στην έξοδο, ενώ φέρει ασφαλώς ευθύνη για το φθηνό γκολ που δέχτηκε η ομάδα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: 5

Αρκετά βελτιωμένος ο νεαρός. Με αρκετά χιλιόμετρα και θετικές επεμβάσεις. Χρειάζεται ασφαλώς παιχνίδια για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: 5

Κι αυτός βελτιωμένος σε σχέση με τα δυο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο Ισπανός έχει πολλούς λόγους να βρει το συντομότερο τον εαυτό του.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: 5

Με καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι του. Ο χώρος ευθύνης του απαιτεί καθαρό μυαλό, σιγουριά και καλή φυσική κατάσταση. Θα πρέπει να αποφεύγει τις βεβιασμένες ενέργειες.

ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ:6

Αρκετά αποτελεσματικός με αντίπαλο τον Μπρέσκα. Ανέβηκε πολλές στο πρώτο μέρος, έπεσε σταδιακά η απόδοσή του πιθανότατα λόγω κούρασης.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ:5

Προσπάθησε αρκετά, έτρεξε, έχοντας καλές στιγμές, αλλά πρέπει να δείξει στην πράξη όλα εκείνα τα στοιχεία για να κάνει τη διαφορά στο κέντρο.

ΡΟΚ ΕΛΣΝΕΡ: 6

Είναι φανερό πως ο Μιλίνκοβιτς έχει βρει τον κώδικα επικοινωνίας με τον Σλοβένο. Σε διαφορετική θέση απέδειξε πως έχει αντίληψη και σίγουρα δικαιούται μια θέση στην 11άδα του φετινού Άρη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΑΣ: 6

Ορεξάτος κατά διαστήματα αλλά μέχρι εκεί. Μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα αρκεί κι αυτός να πιστέψει στον εαυτό του.

ΤΖΟΝ ΙΜΠΕΧ: 5

Στη Ξάνθη ήταν πιο δραστήριος προφανώς γιατί λειτούργησε  καλύτερα ο Άρης  μεσοεπιθετικά. Θέλει ακόμα δουλεία, με τον ίδιο πάντως να δείχνει την απαραίτητη διάθεση.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ:5

Ισχύει ό, τι και στην περίπτωση του Σουνά. Ο μικρός είναι υποχρεωμένος να εκμεταλλευτεί το ταλέντο του. κάτι τέτοιο απαιτεί προσπάθεια και εμπειρία.

ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: 5

Μπορεί να έμεινε και πάλι μακριά από τα αντίπαλα δίχτυα, ωστόσο έτρεξε πίεσε και βοήθησε όσο μπορούσε. Τουλάχιστον τον διακρίνει το πάθος που θα έπρεπε να βγαίνει κι από τους υπόλοιπους.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 5

Ξεκομμένος και δίχως την απαραίτητη τροφοδότηση δεν απείλησε όσο θα περίμενε κανείς την εστία του Γκίτκου. Ο ισπανός αποτελεί κεφάλαιο για τους κίτρινους. Ευχή όλως είναι να δώσει λύση στο πρόβλημα του σκοραρίσματος, καθώς όσο περνάνε τα παιχνίδια  δείχνει να παγιώνεται.

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ:5

Είναι φανερά εκτός ρυθμού μια και του λείπουν αγωνιστικά λεπτά. Το μόνο που θα τον βελτιώσει είναι η δουλειά στην προπόνηση.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ

Είναι φανερό πως βρίσκεται με το …καλημέρα σε περίοδο κάμψης. Παρόλα αυτά έχει θέση στην 11άδα, ίσως ακόμα και με τον Αγκάνθο ως παρτενέρ.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Με καλή απόδοσή κατά διαστήματα δυσκόλεψαν την άμυνα του Άρη, ενώ δεν είπαν όχι στο γκολ δώρο των κίτρινων. Ο επαναληπτικός στο Κλεάνθης Βικελίδης θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος είχε σε γενικές γραμμές καλή διαιτησία πλην ελαχίστων λαθών. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ τους. Αντίθετα, οι βοηθοί Γκάγκας και Γουργιώτης άφησαν με παράπονα τους ανθρώπους του Άρη.

To Top