Ο έλεγχος του PRESSARIS: Το… φάντασμα του Άρη, κρίσιμες στιγμές

Παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική. Ο Άρης φάντασμα του εαυτού του κατόρθωσε να διασυρθεί από μια ομάδα όπως ο Πανθρακικός. Οι στιγμές είναι κρίσιμες, πρέπει να ληφθούν αποφάσεις και να γίνουν ριζικές τομές.
Μέσα σ΄ όλα αυτά η ομάδα έμεινε για ακόμα ένα παιχνίδι με παίκτη λιγότερο και μάλιστα για μια ολόκληρη ώρα αγώνα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, ο Άρης δοκιμάζεται σε όλα τα επίπεδα. Τις ώρες αυτές απαιτείται κριτήριο καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα.
ΜΑΡΚΟΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ: 5
Εκτεθειμένος σε όλο σχεδόν τον αγώνα από την άμυνά του. Φέρει ευθύνη για το πρώτο γκολ. Δύσκολη βραδιά για τον Έλληνα τερματοφύλακα.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ: 4
Έπεσε στα βαθιά δείχνοντας χαμένος στο κέντρο της άμυνας. Δίχως παιχνίδια στα πόδια του, εμφανώς πιεσμένος από την εξέλιξη του αγώνα και το πρώτο γρήγορο γκολ.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ: 4
Κακή βραδιά για τον αρχηγό του Άρη και όλη την άμυνα. Η ανασταλτική γραμμή εκτέθηκε σε πολλές φάσεις. Δεν λειτούργησε τίποτα σωστά.
 
ΜΠΑΜΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: 4
Μετά τις πρώτες θετικές εμφανίσεις βρίσκεται σε κάμψη, όπως όλη η ομάδα άλλωστε.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: 4
Δεν έχει βρει ρυθμό από την αρχή της περιόδου. Ένας παίκτης βαρόμετρο για τον φετινό Άρη που δεν έχει προσφέρει ακόμα τα αναμενόμενα.
ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 5
Χαμένος στην επίθεση με δυο και τρεις παίκτες πάνω του. Ο Ισπανός έκανε το χειρότερο παιχνίδι του από την μέρα που ήρθε στον Άρη. Επίσης εκνευρίστηκε από το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΕΣΙΟΣ: 4
Η αποβολή του ήταν άδικη, όμως θα πρέπει να προσέξει τον τρόπο παιχνιδιού του. Οφείλει να είναι πιο ήρεμος και να μη λειτουργεί μόνο με τον ενθουσιασμό.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ: 5
Ο Άρης περιμένει περισσότερα από έναν παίκτη της εμπειρίας του. Είναι ένας από αυτούς που πρέπει να σηκώσουν το βάρος της φανέλας και να συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: 4
Μέτρια έως κακή βραδιά όπως άλλωστε για όλη την αμυντική γραμμή. Δεν μπορεί κανείς να του επιρρίψει ευθύνες περισσότερες απ΄ αυτές που του αναλογούν.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΑΣ: 4
Θα πρέπει να δουλέψει πολύ για να καθιερωθεί στην 11άδα. Έχει το ταλέντο, όμως δεν αρκεί μόνο αυτό.
 
ΝΟΥΝΟ ΚΟΕΛΙΟ: 4
Δεύτερο συνεχόμενο μέτριο έως κακό παιχνίδι για τον Πορτογάλο. Με παίκτη λιγότερο μεγαλώνει ο χώρος ευθύνης του, άρα και ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα για τον ίδιο.
ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ: 4
Την χρονική στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι δεν θα μπορούσε να αλλάξει τίποτα απολύτως. Ίσως έπρεπε να βρίσκεται στις αρχικές επιλογές.
ΣΑΚΗΣ ΚΑΝΟΥΛΑΣ: 4
Δεν έχει τις δυνατότητες να παίξει τον ρόλο του Αγκάνθο, μόνος του δηλαδή στην κορυφή δίχως στηρίγματα. Απομονώθηκε χωρίς τροφοδοσία. Ουσιαστικά δεν μπήκε στην αντίπαλη περιοχή.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ: –
Η παρουσία του είχε καθαρά τυπικό χαρακτήρα στο σημείο που μπήκε και με το σκορ ήδη στο 4-0. Δεν μπορεί να κριθεί η απόδοσή του.
Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Η ομάδα της Θράκης βρήκε κι έκανε. Σε κάθε περίπτωση της πήγαν όλα δεξιά. Από το πρώτο γκολ που ήρθε από τα αποδυτήρια, μέχρι την αποβολή «δώρο» και το νέο μπλακ-άουτ του Άρη. Δίκαιη νίκη με βάση την εικόνα των ομάδων.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Σπάθας εξάντλησε όλη του την αυστηρότητα στη φάση του Γκέσιου. Με άλλα λόγια έβαλε κι αυτός την σφραγίδα του στο παιχνίδι. Άλλαξε τις ισορροπίες σε μια άκρως αμφισβητούμενη φάση, με τη γνωστή συνέχεια. Μέτρια διαιτησία από τους βοηθούς Σωτηρόπουλο, Δημητριάδη.
  
To Top