Ο έλεγχος του PRESSARIS: Χαμηλές πτήσεις από βασικά ατού, “γύρισαν την πλάτη” στον κόσμο του Άρη!

Χαρακτηρίστηκε “τελικός”, “παιχνίδι ζωής και θανάτου”, αλλά σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, μια σειρά από ποδοσφαιριστές έμειναν σε χαμηλές πτήσεις και υστέρησαν, με αποτέλεσμα ο Άρης να δεχθεί την πιο πικρή και οδυνηρή ήττα στο πρωτάθλημα, μπροστά σε χιλιάδες φίλους του.

Το ερώτημα σαφές: πότε θα παίξουν μπάλα και θα κερδίσουν οι κίτρινοι; Σήμερα γύρισαν την “πλάτη” στον κόσμο του Άρη…

ΔΙΟΥΔΗΣ 6
Προσπάθησε να σώσει ό, τι σώζεται. Έκανε δυο-τρεις σπουδαίες αποκρούσεις, ήταν άτυχος στο γκολ της ισοφάρισης, προσπάθησε να αποσοβήσει και το δεύτερο εξ επαφής, αλλά δεν μπορούσε να σταματήσει μόνος του τη Βέροια…

ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ 4
Είχε καλές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ναυάγησε στο δεύτερο ημίχρονο. Άτολμος αμυντικά, δεν βοήθησε στην προώθηση του παιχνιδιού, είχε αρνητική συμμετοχή και στα τρία γκολ της Βέροιας που έγιναν όλα από την πλευρά του. Ο Άρης σε τέτοια παιχνίδια περιμένει πολλά από αυτόν. Δεν τα είδε…

ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ 5
Έπαιζε με τη δύναμη και το πάθος, αλλά μέχρι εκεί… Είχε άγχος και ήταν αυτό φανερό σε κάθε του ενέργεια, ενώ ήταν ασταθής και στις περισσότερες αποκρούσεις του. Τουλάχιστον ήταν από αυτούς που πάλεψαν.

ΠΟΥΛΙΔΟ 6
Από την άμυνα, ήταν συγκριτικά ο καλύτερος. Προσπάθησε να κρατήσει τον Κόστλι και τα κατάφερε σε σημαντικό βαθμό. Ήταν από τους παίκτες που είχε το περισσότερο καθαρό μυαλό. Ήταν άτυχος στη φάση της ισοφάρισης, όταν η μπάλα χτύπησε στο πόδι του.

ΨΥΧΟΓΙΟΣ –
Δεν κατάφερε να βοηθήσει, όντας ο άτυχος του αγώνα, μια και τραυματίστηκε νωρίς και αποχώρησε.

ΚΟΕΛΙΟ 5
Ήταν από τους παίκτες που είχαν δύναμη και πάθος, στις περισσότερες μονομαχίες. Τηρουμένων των αναλογιών είχε μια θετική παρουσία, στον ανασταλτικό τομέα.

ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ 7
Ο κορυφαίος του Άρη. Έπαιξε με ψυχή, έβαλε τα πόδια του στη φωτιά και είχε μια καλή ευκαιρία μέσα στην περιοχή…

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ 6
Ξεκίνησε χαφ αλλά όταν τραυματίστηκε ο Ψυχογιός γύρισε στην άμυνα. Είχε διάθεση, πάλεψε και είχε μια σχετικά θετική παρουσία, η οποία χάθηκε μέσα στη γενική μετριότητα.
ΤΑΤΟΣ 3
Κακό παιχνίδι, πολλά λάθη, έλλειψη πάθους και εύκολο «πούλημα» της μπάλας, από έναν παίκτη που λειτουργούσε ως βαρόμετρο όλης της ομάδας. Ανούσια κατοχή της μπάλας, με αποτέλεσμα να στερηθεί την ποιότητα η ομάδα μεσοεπιθετικά. Περίμενε και περιμένει πολύ περισσότερα από αυτόν ο Άρης.

ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ 6
Πήρε προσπάθειες (αν και πάλι έκανε την προσπάθεια παραπάνω σε μερικές περιπτώσεις), έτρεξε, φόρτωσε με κίτρινες κάρτες τους παίκτες της Βέροιας. Έφαγε το ξύλο της αρκούδας… Ξεχώρισε για τις πρωτοβουλίες του, αλλά τον σταματούσαν με φάουλ. Αποκορύφωμα το φάουλ-κόκκινη μαρς του Γεωργιάδη.

ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ 4

Είχε πάθος, αλλά κινήθηκε στα ρηχά νερά και δεν απείλησε. Πολύ κακό για το τίποτα.

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ 6
Μπήκε αντί του Ψυχογιού και πέρασε αυτός στην κορυφή της επίθεσης.  Στην πρώτη φάση που βρήκε την μπάλα σκόραρε, πετυχαίνοντας το τρίτο του φετινό γκολ. Είχε πάθος, πάλεψε, αλλά το γκολ δεν στάθηκε αρκετό για τουλάχιστον έναν βαθμό…

ΤΣΟΥΚΑΝΗΣ –
Μπήκε στο τέλος αντί του Τάτου για ένα δεκάλεπτο, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει από την… προβληματική αριστερή πλευρά.

ΒΕΡΟΙΑ

Η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος έβαλε τρία γκολ στον Άρη! Τι άλλο να πεις; “Αναστήθηκε” από τους κίτρινους, μετά τα… μαγικά που έγιναν πριν μια βδομάδα στην Ξάνθη. Είχε περισσότερο πάθος από τους κίτρινους και κάποιες ατομικές ενέργειες που έκαναν τη διαφορά. Ευνοήθηκε, με κραυγαλέα φάση στο 45’, όταν έπρεπε να αποβληθεί ο Γεωργιάδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Τραγικός ο Αθηναίος Παππάς. Έσφαξε με το βαμβάκι τον Άρη. Διακοπές για ψύλλου πήδημα, έπρεπε να δείξει κόκκινη στον Γεωργιάδη, έπαιζε 60-40 την έδρα.

To Top