Ο έλεγχος του PRESSARIS: Διούδης, Πουλίδο, Παπαστεριανός διασώθηκαν από το ναυάγιο

Όλα πήγαν στραβά. Ο Άρης παρασύρθηκε από την τακτική και την σκοπιμότητα του αντιπάλου. Δεν είχε καθαρό μυαλό  ούτε υπομονή και λύγισε μοιραία υπό  το άγχος ενός τόσο σημαντικού αγώνα. Δυστυχώς, ελάχιστοι από τους παίκτες του ήταν τελικά προετοιμασμένοι ψυχικά και σωματικά για την αναμέτρηση.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: 7
Όποτε χρειάστηκε να επέμβει ήταν εκεί. Οι κόντρες του Πανθρακικού στο ανοιχτό γήπεδο σταμάτησαν πάνω στο νεαρό τερματοφύλακα του Άρη. Αναμφισβήτητα καλή εμφάνιση με ουσιαστικές επεμβάσεις.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ: 5
Δίχως πίεση το κέντρο της άμυνας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Σωστή η αλλαγή και το ρίσκο από τον προπονητή του Άρη με την είσοδο του Τριανταφυλλάκου στη θέση του Παπαζαχαρία.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: 5
Με λάθη στο πρώτο ημίχρονο, ανέβηκε αισθητά στο δεύτερο παίζοντας σε όλη τη δεξιά πλευρά.  Του έλειψαν πάντως οι σέντρες που συνήθως βγάζει στα εντός έδρας παιχνίδια.
ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 4
Δεν έκανε σχεδόν καθόλου αισθητή την παρουσία του μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Από τα χειρότερα ίσως παιχνίδια του ισπανού επιθετικού στο πρωτάθλημα.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ: 4
Με την ποιότητα που διαθέτει όλοι θα περίμεναν κάτι περισσότερο. Δεν πέρασαν πολλές μπαλιές από τα πόδια του όπως θα έπρεπε στο χώρο του κέντρου, ενώ όταν βρέθηκε σε επίκαιρη θέση για γκολ δεν τελείωσε σωστά τις φάσεις.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ: 6
Από τους ελάχιστους που αντιμετώπισαν με το απαιτούμενο πάθος το παιχνίδι. Έδωσε και κέρδισε μάχες.
ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: 7
Ο κορυφαίος παίκτης του Άρη. Μεστό και ουσιαστικό παιχνίδι από τον ισπανό. Δεν έχασε σχεδόν καμία μονομαχία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: 4
Κινήθηκε σε ρηχά νερά. Μακριά από τις φάσεις, δεν έκανε τις γνωστές του επελάσεις, ούτε εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά του. Παράλληλα, έχασε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ: 4
Για την εμπειρία του και την ποιότητα που διαθέτει, ήταν απλά μέτριος. Φάνηκε αγχωμένος με  προσωπικά λάθη και ελάχιστη προσφορά επιθετικά.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ: 3
Το χειρότερο παιχνίδι του νεαρού επιθετικού από την ημέρα που ήρθε στον Άρη. Ουσιαστικά δεν είχε καθαρό μυαλό.
ΝΟΥΝΟ ΚΟΕΛΙΟ: 6
Ο πορτογάλος κινήθηκε κοντά στα δικά του αγωνιστικά στάνταρ. Μαζί με τους Πουλίδο, Παπαστεριανό, Διούδη, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΟΣ: 6
Θετική εμφάνιση από τον μέσο του Άρη. Συνέβαλε στην βελτίωση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΑΣ: 4
Δεν ήταν στην μέρα του, ούτε είχε τον χρόνο να μπει στον ρυθμό του αγώνα.
ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ: 4
Δεν κατάφερε να μπει στις φάσεις. Οι επιθετικοί του Άρη εγκλωβίστηκαν σε μικρό χώρο και έμειναν ακίνδυνοι.
Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Ήρθε διαβασμένος στο Κλεάνθης Βικελίδης, έπαιξε με σκοπιμότητα και εκνεύρισε τους παίκτες του Άρη. Σε όλο το πακέτο θα προσθέσουμε και την προστασία που είχε από τον Μάνταλο.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις του. Ο Σταύρος Μάνταλος μετά τη Λειβαδιά και τα Χανιά ολοκλήρωσε στην Θεσσαλονίκη του έργο του. Δίχως κραυγαλέα λάθη οι βοηθοί Καρατζίκας, Τουμπακάρης.
To Top