Ο έλεγχος του PRESSARIS: 4-4-2, αλλαγές, βελτίωση, λάθη αλλά και ατυχία…

Ο Άρης παρουσιάστηκε για 60 λεπτά βελτιωμένος σε σχέση με την εικόνα που είχε στους τελευταίους αγώνες. Το 4-4-2 έδωσε λύσεις επιθετικά, απαιτείται πάντως χρόνος για να το αφομοιώσουν οι ποδοσφαιριστές. Για μια ακόμα φορά πάντως οι κίτρινοι δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους.
Δέχτηκαν ένα απροσδόκητο γκολ, ενώ  διακινδύνεψαν να χάσουν ακόμα και τον ένα βαθμό. το πρώτο παιχνίδι με τον Αλκαράθ στον πάγκο μπορεί να μη συνοδεύτηκε με νίκη, αλλά κάτι έδειξε να αλλάζει στο αγωνιστικό κομμάτι.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ 8
Θετικότατη εμφάνιση από τον νεαρό τερματοφύλακα. Η ικανότητές του είναι δεδομένες, όπως επίσης και η ετοιμότητά του για μια θέση που χρειάζεται εμπειρία.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ  6
Η άμυνα του Άρη είχε σχέδιο κυρίως ο τρόπος με τον οποίο καλύφθηκαν τα κενά στις πλάγιες γραμμές για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Η κούραση σταδιακά έριξε την απόδοσή του.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ 6
Έχει καλά στοιχεία και για τον λόγο αυτό χρειαστεί παιχνίδια για να νιώσει πιο σίγουρος σε μια νευραλγική θέση για όλη την ομάδα. Χρειάζεται εξάλλου μόνιμο παρτενέρ για να υπάρξει μεγαλύτερη σταθερότητα.
ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΙΔΟΣ 6
Θετική εμφάνιση από τον Έλληνα στόπερ. Ίσως θα πρέπει να βελτιώσει τις επεμβάσεις του, Να γίνουν πιο σίγουρες στην πρώτη πάσα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ 6
Έδωσε μάχες, άλλες κέρδισε άλλες έχασε. η πλευρά του δέχτηκε πίεση πράγμα που τον κούρασε στο δεύτερο ημίχρονο.
 
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ 6
Έτρεξε στο χώρο ευθύνης του όσο είχε δυνάμεις. Η παρουσία του είναι σημαντική στα χαφ, ωστόσο χρειάζεται στηρίγματα.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ 7
Από τους καλύτερους παίκτες του Άρη ειδικά στο πρώτο κομμάτι του αγώνα. Καλό παιχνίδι από τον Έλληνα μπακ χαφ.
ΝΟΥΝΟ ΚΟΕΛΙΟ 6
Η δουλειά του Πορτογάλου είναι αθόρυβη, αλλά σ΄ αυτό το παιχνίδι δεν βοήθησε όσο θα περίμενε κανείς. Ίσως τον επηρέασε ο βαρύς αγωνιστικός χώρος του γηπέδου.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΑΣ 6
Κερδίζει εμπειρίες και αυτοπεποίθηση. Μπορεί να εξελιχθεί σε υπολογίσιμη μονάδα, εφόσον δουλέψει και βοηθηθεί από τον προπονητή του.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ 6
 
Το μεγάλο χρονικό διάστημα που ήταν εκτός αγωνιστικής δράσεις είναι εμφανές στις κινήσεις του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Βρίσκεται ακόμα σε φάση προσαρμογής.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ 8
Μακράν ο κορυφαίος του Άρη. Με λίγη προσοχή θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλο γκολ. Σε κάθε περίπτωση κάνει τη διαφορά στην εντεκάδα και αποτελεί το βασικό κίνδυνο για την αντίπαλη ομάδα.
ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ 6
Μπήκε στο παιχνίδι έχοντας ειδικό ρόλο. Έκανε ότι μπορούσε.
 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ 6
Μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν το παιχνίδι έγινε άναρχο. Κι αυτός βοήθησε όσο μπορούσε.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ –
Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.
 
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
 
Η ομάδα της Αρκαδίας έκανε το γνωστό της εντός έδρας παιχνίδι. Κατοχή μπάλας και ανάπτυξη από τα πλάγια. Αν και είχε την πρωτοβουλία δεν απείλησε για μια ώρα ουσιαστικά τον Άρη ο οποίος είχε πρόβλημα στο τελευταίο τέταρτο. Η ομάδα του Αστέρα έχει ποιότητα με παίκτες που κάνουν τη διαφορά μεσοεπιθετικά.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο Δημήτρης Θάνος έκανε σε γενικές γραμμές καλή διαιτησία με εξαίρεση κάποια σφυρίγματα που του ξέφυγαν. Στο ίδιο μήκος και οι βοηθοί του Τάτσης, Σταυρουλάκης.
To Top