Ο έλεγχος του PRESSARIS

Η καλύτερη φετινή εμφάνιση του Άρη ανταμείφτηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Για δεύτερη φορά στο ίδιο γήπεδο ανατρέπει τα δεδομένα φεύγοντας αήττητος, όμως αυτή τη φορά δεν αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, παίζοντας παράλληλα με παίκτη λιγότερο.
Ο Άρης είχε την ευκαιρία να φύγει με το τρίποντο. Σωστά στημένος μέσα στο γήπεδο, έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στα δύσκολα κι αν το έπραττε, η νίκη του θα ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.
ΜΑΡΚΟΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ: 7
Ο τερματοφύλακας του Άρη έκανε καλή εμφάνιση δείχνοντας την αυτοπεποίθησή του. είναι χαρακτηριστικό ότι κινδύνεψε ελάχιστες φορές και φυσικά ήταν εκεί στην μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού με τον Φορναρόλι.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ: 6
Η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν θετική με ελάχιστες εξαιρέσεις. Μια από αυτές αφορά στην φάση του πέναλτι. Στο σημείο εκείνο ο ποδοσφαιριστής πρέπει να λειτουργεί με την εμπειρία και όχι με το ένστικτο.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: 7
Ελπιδοφόρα εμφάνιση από τον νεαρό. Ακολούθησε πιστά το ρόλο που του ανατέθηκε και τα πήγε περίφημα παίζοντας ως ανασταλτικός μέσος. Κυνήγησε όλες τις φάσεις και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: 7
Η επιστροφή του στο βασικό σχήμα συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση παρά το γεγονός ότι δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Αυτό που έχει σημασία είναι πως έχει δυνατότητες για καλύτερη και πιο σταθερή απόδοση. Η ομάδα τον χρειάζεται στη δεξιά γραμμή.
ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 8
Ο Ισπανός είναι παίκτης ουσίας. Ικανός να αναστατώσει μόνος του ολόκληρη την αντίπαλη άμυνα, με θράσος και ποιότητα. Σου δίνει την εντύπωση πως είναι ικανός να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Ο Άρης είναι τυχερός που τον έχει φέτος στη σύνθεσή του.
 
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ: 7
Αυτή είναι η θέση του, αυτό χρειάζεται η ομάδα από αυτόν. Καλό παιχνίδι από τον έλληνα αμυντικό μέσο, εξαιρετική ενέργεια στο γκολ της ισοφάρισης.
ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ: 7
Ο Ισπανός αποκτήθηκε για να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας και το έπραξε όσο σε κανένα άλλο φετινό παιχνίδι. Αγωνίστηκε με ηρεμία και λειτούργησε με την εμπειρία του. Το μόνο του ελάττωμα είναι τα αβίαστα λάθη στις μεταβιβάσεις, τα οποία πάντως απέφυγε στο ΟΑΚΑ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: 7
Πέτυχε το πολύ όμορφο γκολ της ισοφάρισης, φάση για σεμινάριο από την αρχή έως το τέλος της προσπάθειας. Πέρα από το γκολ είναι δεδομένο ότι μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα στην ομάδα και στον εαυτό του.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ: 7
Δικαίωσε τους προπονητές του για την επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ιδιαίτερα μαχητικός και αποτελεσματικός παρά την πίεση του αντιπάλου από τις πτέρυγες. Έχει όλο το χρόνο μπροστά του.
ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ: 7
Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Έχει εδραιωθεί στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα δείχνοντας καλά στοιχεία κυρίως αμυντικά.
ΝΟΥΝΟ ΚΟΕΛΙΟ: 7
Ολόκληρη η ανασταλτική μεσαία γραμμή λειτούργησε σωστά και με τον τρόπο που επέλεξε η τεχνική ηγεσία η ηγεσία. Ο Πορτογάλος έκανε καλό παιχνίδι, έτρεξε και έκοψε σε όλο τον χώρο ευθύνης του.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: 6
Δεν κατάφερε να μπει άμεσα στο ρυθμό του αγώνα. Είναι εμφανές ότι βρίσκεται σε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Ίσως οι λόγοι να είναι ψυχολογικοί, ωστόσο θα πρέπει σύντομα να βρει τον εαυτό του.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ: 6
Έπαιξε λίγο, αλλά προσπάθησε να συμμετέχει στην τελική επίθεση του Άρη
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΑΣ:
‘Επαιξε λίγο, αλλά ευτύχησε να είναι στην στιγμή της ισοφάρισης.
 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Το σύνολο της αθηναϊκής ομάδας έχει εμφανές πρόβλημα σε όλες τις γραμμές του. Ακόμα ένα παιχνίδι στο οποίο κινήθηκε σε ρηχά νερά, δίχως φαντασία, αρχή και τέλος. Το πρόβλημα εντοπίζεται αρχικά στο τελείωμα των λίγων φάσεων που βγάζει επιθετικά. Άλλο αδύνατο σημείο είναι η ανασταλτική λειτουργία σε μέση και κέντρο της άμυνας. Εάν το παιχνίδι έγερνε υπέρ του Άρη θα ήταν μια φυσιολογική εξέλιξη, με βάση πάντα την εικόνα των δυο ομάδων.
 
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Μετά τη σύγκρουση Χριστοδουλόπουλου, Πουλίδο στη περιοχή του Βελλίδη, ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος έψαχνε την ευκαιρία να δείξει την εσχάτη των ποινών σε βάρος του Άρη. Το πέναλτι που έδωσε στους γηπεδούχους είναι «τραβηγμένο από τα μαλλιά». Όταν το δει και το ξαναδεί σε βίντεο, σίγουρα θα αλλάξει γνώμη για την απόφασή του. Δίχως ιδιαίτερα λάθη οι βοηθοί Αλεξέας, Τουμπακάρης.
To Top