Ο έλεγχος των “νέων” – Πρεμιέρα για τρεις!

Το βασικό ζητούμενο στη σημερινή αναμέτρηση του Άρη με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου ήταν η νίκη, ωστόσο τα βλέμματα συγκέντρωσαν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη που σήμερα βρέθηκαν με το… καλημέρα στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης πόνταρε στην δεδομένη εμπειρία των Πόι, Προβατίδη και Παπαδόπουλου και οι ίδιοι φρόντισαν να τον δικαιώσουν, καθώς και σκόραραν αλλά και αντεπεξήλθαν στις απαιτήσεις του 57χρονου τεχνικού.

Μάουρο Πόι

Φρόντισε να δείξει από νωρίς ότι θα αποτελέσει το βαρόμετρο του φετινού Άρη. Από την πρώτη κιόλας εμφάνιση του έδειξε τα στοιχεία για τα οποία οι “κίτρινοι” θέλησαν να τον αποκτήσουν. Ο Αργεντίνος έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, παρότι έδειξε ότι χρειάζεται λίγο ακόμα χρόνο, ώστε να φτάσει στα επιθυμητά για την δεδομένη ποιότητα του στάνταρ. Σταθερές μεταβιβάσεις, πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά και φυσικά “παρών” σε όλες σχεδόν τις φάσεις με αποκορύφωμα το γκολ ου “λύτρωσε” τον Άρη στο 82ο λεπτό.

Ηλίας Προβατίδης

Προτιμήθηκε σε μία θέση που δεν είναι η φυσική του και αυτή για την οποία αρχικά αποκτήθηκε. Παρότι αριστερό χαφ, αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του κέντρου δίπλα στον Δημήτρη Σουνά και έδειξε ότι μπορεί να δώσει μία ακόμα αξιόλογη λύση στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Σταθερή παρουσία στο χώρο του κέντρου, ενώ “πάτησε” αρκετές φορές στην αντίπαλη περιοχή, προσπαθώντας να δημιουργήσει ρήγματα.Πολύ καλός και στα αμυντικά του καθήκοντα παρότι δεν φημίζεται για την συνέπεια του σε αυτό τον τομέα.

Μάριος Παπαδόπουλος

Όσο είχε δυνάμεις έδειξε ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε κάθε πολυπρόσωπη άμυνα που θα συναντήσει ο Άρης απέναντι του στο φετινό πρωτάθλημα. Δοκίμασε το πόδι, όταν του δόθηκε ευκαιρία, ενώ έδειξε ιδιαίτερα επικίνδυνος κάθε φορά που συνέκλινε από τα αριστερά  της επίθεσης, όπου και αγωνίστηκε, προς την κορυφή. Και αυτός όμως χρειάζεται χρόνο, ώστε να βρει τα πατήματα του και τη διάρκεια στην απόδοση του εντός της αναμέτρησης.

 

To Top