Ο έλεγχος των παικτών από το PRESSARIS: Κάτω από τη βάση!

Ο Άρης έκανε το χειρότερο ποδαρικό που θα μπορούσε να κάνει στο νέο έτος. Όχι μόνο ηττήθηκε από μια ομάδα που είναι από τις πρώτες υποψήφιες για υποβιβασμό, αλλά έδειξε πως η δική του βελτίωση τείνει να γίνει ένας στόχος για τον οποίο θα πρέπει να καταβάλει εξαιρετικά επίπονη προσπάθεια για να τον πετύχει. Ο Άρης, απογοήτευσε τους οπαδούς του και δείχνει να κινείται στο ίδιο… προβληματικό μοτίβο από την αρχή της χρονιάς.

 

ΒΕΛΛΙΔΗΣ: Βαθμός 8

 Ο καλύτερος παίκτης του Άρη ήταν ο τερματοφύλακάς του. Ήταν σταθερός, δεν φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε, ενώ στο ενεργητικό του έχει μια-δυο θεαματικές επεμβάσεις.

ΜΙΣΕΛ: Βαθμός 4

Ο Βραζιλιάνος κινείται σταθερά σε μέτρια επίπεδα. Δεν βοηθάει επιθετικά, ενώ και αμυντικά είναι μέτριος.

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Βαθμός 5

 Ήταν εμφανώς επηρεασμένος από την ίωση που τον ταλαιπώρησε τα τελευταία 24ωρα. Ίσως δεν θα έπρεπε να τον ξεκινήσει στη βασική 11άδα.

ΝΤΙΚΟ: Βαθμός 5

 Η άμυνα του Άρη είχε αρκετά κενά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Δίνει την εντύπωση μη συνοχής στο κέντρο της. Σε κάθε περίπτωση ήταν προβληματική.

 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: βαθμός 5

 Κατώτερος των δυνατοτήτων του. Πρέπει να βρεθεί άμεσα η χημεία που απαιτείται μεταξύ των δυο στόπερ. Ασχέτως ποιοι αγωνίζονται ως δίδυμο.    

 ΤΟΧΑ: Βαθμός 4

 Είναι φανερό ότι δεν μπορεί να δώσει στην ομάδα την ώθηση που χρειάζεται από τα χαφ της. Δεν είχε φρεσκάδα, έχασε μονομαχίες, έκανε λάθη.

 ΦΑΤΙ: Βαθμός 5

 Δραστήριος, αλλά απελπιστικά μόνος. Εξάλλου, η οργάνωση του παιχνιδιού δεν αποτελεί ένα από τα αγωνιστικά πλεονεκτήματα του Γάλλου. Πολλές φορές καλείται να ανταπεξέλθει σε υποχρεώσεις πέρα των ευθυνών του.

 ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ: Βαθμός 5

 Ίσως το χειρότερο παιχνίδι του Αργεντινού από την μέρα που φόρεσε τη φανέλα του Άρη. Επίσης, φάνηκε ότι επηρεάστηκε από τις συνεχείς εσωτερικές αλλαγές που επιχείρησε ο Πρόμπιερζ.

 ΝΕΤΟ: Βαθμός 4

 Δεν βοήθησε την ανάπτυξη της δεξιάς πτέρυγας, ούτε όταν αγωνίστηκε πιο προωθημένος στο πρώτο ημίχρονο. Παραμένει εκτός φόρμας.

 ΣΟΛΤΑΝΙ: Βαθμός 4

 Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του. Οι αντίπαλοι αμυντικοί τον εξουδετέρωσαν σχετικά εύκολα. Μέτριος για ακόμα μια φορά.

 ΤΣΕΖΑΡΕΚ: Βαθμός 5

 Πάλεψε αλλά δεν είχε βοήθειες. Η μπάλα δεν φτάνει με σωστή ανάπτυξη μέσα στην περιοχή του αντιπάλου. Ο Κροάτης δεν έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για την εικόνα της ομάδας μεσοεπιθετικά.

 ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: Βαθμός 6

Ο νεαρός έδωσε ρυθμό στη πτέρυγά του από την ώρα που μπήκε στο παιχνίδι. Ήταν άλλωστε ο εκφραστής της μεγαλύτερης ευκαιρίας που έχασε ο Άρης στον αγώνα. Η εμφάνισή του αφήνει υποσχέσεις.

 ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: Βαθμός 5

Βοήθησε στο «ανέβασμα» της ομάδας μετά το 70ο λεπτό. Μπορεί καλύτερα, ο Άρης θέλει βοήθειες από τον έλληνα μέσο.

ΣΑΝΚΑΡΕ: Βαθμός 5

 Μπήκε στο τέλος και σε διαφορετικό ρόλο στο παιχνίδι. Δεν μπορεί να κριθεί για την εμφάνισή του.
  

Η ΚΕΡΚΥΡΑ

 Πίεσε τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο κυρίως λόγω της αναιμικής αντίδραση της ομάδας του Πρόμπιερζ. Και μόνο ότι κατάφεραν οι γηπεδούχοι  να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, είναι στα συν για την νησιωτική ομάδα. Πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις.

 
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

 Ο Δημήτρης Στυλιάρας έκανε κάποια λάθη αλλά δεν έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα. Το ίδιο ισχύει για τους βοηθούς Πάνου και Κωσταρά.

To Top