Ο έλεγχος των παικτών από το PRESSARIS: Κανείς δεν διασώθηκε από το αγωνιστικό “ναυάγιο”…

Ήττα με πολλές αναγνώσεις και ακόμα περισσότερες προεκτάσεις για τον Άρη. Η ομάδα άφησε την πανοπλία της στη Θεσσαλονίκη. Παρατάχθηκε να παίξει έναν “τελικό” μην έχοντας το πάθος και τη θέληση που απαιτούνται σε τέτοιες αναμετρήσεις. 
Η συνέχεια γίνεται ακόμα πιο δύσκολη. Αναζητείται καθαρό μυαλό, ψυχραιμία και ουσιαστικές πράξεις απʼ όλους.
ΜΑΡΚΟΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ: 4
Η φετινή χρονιά εξελίσσεται σε εφιάλτη για τον Έλληνα τερματοφύλακα. Από την μια δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα, από την άλλη οι αντίπαλοι σκοράρουν κατά βούληση. Το εύκολο εις βάρος του γκολ, είναι η Αχίλλειος πτέρνα του φετινού Άρη.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ: 3
Κινήθηκε σε ρηχά νερά. Ειδικά μετά το καλό παιχνίδι που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ,θα περίμενε κανείς να έχει ανάλογη απόδοση.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΑΝΟΣ: 4
Σε διαφορετική θέση προσπάθησε κι αυτός να δώσει λύσεις στο αμυντικό πρόβλημα, όμως δεν τα κατάφερε. Ακόμα και ο Παπαστεριανός δεν είχε το πάθος που συχνά τον χαρακτηρίζει.
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ: 5
Με κάποιες εκλάμψεις στο παιχνίδι του, αλλά τίποτα περισσότερο. Πρέπει να βοηθήσει περισσότερο με τις δυνατότητες, αλλά και την εμπειρία του.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ: 4
Επέστρεψε στην 11άδα, ωστόσο δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα του κέντρου της άμυνας. Κάνει καλό δίδυμο με τον Πουλίδο ο οποίος δεν ήταν διαθέσιμος. Ο προπονητής οφείλει να βρει λύσεις για το κέντρο της άμυνας.
ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ: 4
Επανεμφανίστηκε κι αυτός μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Η απουσία του ήταν εμφανέστατη στο παιχνίδι. Χρειάζεται αγώνες για να επανέλθει.
ΝΟΥΝΟ ΚΟΕΛΙΟ: 4
Έχει κάνει πολύ καλύτερες εμφανίσεις. Το κέντρο του Άρη δεν δούλεψε καθόλου. Είτε ανασταλτικά, είτε δημιουργικά.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ: 3
Το αυτού του Άρη θεωρητικά ο Ανδρέας Τάτος, δεν έκανε σε καμία περίπτωση αισθητή την παρουσία του. Ημιτελείς προσπάθειες και λανθασμένες επιλογές είχαν ως αποτέλεσμα να μη φτάσει η μπάλα με αξιώσεις στους επιθετικούς.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ: 5
Ο μόνος που έδειξε κάποιο πάθος μέσα στο γήπεδο, αλλά μέχρι εκεί.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: 3
Ακόμα μια μέτρια παρουσία για τον Έλληνα επιθετικό. Η αποβολή του είναι άδικη, όμως θα πρέπει κι αυτός να συγκρατήσει τα νεύρα του. Ειδικά όταν γνωρίζει πως ο Άρης βρίσκεται στο στόχαστρο του εκάστοτε διαιτητή.
ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΓΚΑΝΘΟ: 4
Η μπάλα δεν έφτασε ποτέ στα πόδια του Ισπανού μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Συγκριτικά, ήταν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του πρώτου σκόρερ της ομάδας.
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ: 5
Κινητικός για λίγη ώρα μετά την είσοδό του στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά την αποβολή του Γιαννιώτα ο αγώνας απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΑΣ: 4
Δεν κατάφερε να αλλάξει την ροή του αγώνα. Θα ήταν άλλωστε υπερβολικό να περιμένει κανείς θαύματα από τον νεαρό, ο οποίος πήρε και πάλι λεπτά συμμετοχής.
Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Η ομάδα της Κρήτης αντιμετώπισε τον Άρη έχοντας κυρίως το πάθος που επιβαλλόταν να έχει στην έδρα της. Μπορεί η αποβολή του Γιαννιώτα να άλλαξε τις ισορροπίες, ωστόσο έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη.
Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ότι και να πει κανείς για τις φετινές διαιτησίες σε βάρος του Άρη είναι λίγο. Για τον συγκεκριμένο διαιτητή Σταύρο Μάνταλο, υπάρχει και το κακό προηγούμενο της Λιβαδειάς. Σε κακή μέρα και οι βοηθοί  Αλεξέας, Γουργιώτης. Ειδικά ο δεύτερος δίνει ανύπαρκτο φάουλ στον Διαμαντάκο και στη συνέχεια της φάσης έρχεται το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους.
To Top