Ο έλεγχος των παικτών από το PRESSARIS

O έλεγχος των παικτών του Άρη μετά τον αγώνα του Αγρινίου:

ΔΙΟΥΔΗΣ 7

Ήταν σταθερός κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε έναν αγωνιστικό χώρο «παγίδα» για έναν τερματοφύλακα. Έδειξε σιγουριά κι αυτοπεποίθηση σε φάσεις που μύρισαν “μπαρούτι” και βοήθησε να μείνει το μηδέν στην εστία του.

ΚΥΡΓΙΑΣ 6

Έπαιξε για πρώτη φορά ως δεξί μπακ, σε ένα γήπεδο… «πισίνα». Ψυχωμένος, κέρδισε μονομαχίες, πάλεψε και ήταν από τις πιο θετικές παρουσίες στο παιχνίδι.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ 7

Από τους κορυφαίους του γηπέδου. Τα έδωσε όλα από το πρώτο δευτερόλεπτο, μέχρι και το σφύριγμα της λήξης, πάλεψε με νύχια και με δόντια, έχοντας δυο και τρεις αντιπάλους, αν και μετά από ένα διάστημα έπαιξε τραυματίας.

ΜΠΟΥΓΑΪΔΗΣ 6

Μέχρι να τραυματιστεί ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Άρη, αλλά για μια ακόμη φορά ήταν άτυχος, λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο.

ΒΑΝΓΚΕΛΙ 7

Έτρωγε σίδερα, αν και φορτώθηκε άδικα από νωρίς κίτρινη κάρτα. Αν και δεν είχε δυνάμεις για 90λεπτο, έπαιξε πολλές φορές με το μυαλό του με τη ψυχή του. Αυτός ήταν κυρίως ο λόγος που έβγαλε το παιχνίδι με επιτυχία και βοήθησε δίνοντας το σύνθημα.

ΠΟΥΛΙΔΟ 6

Αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ, κινήθηκε πολλές φορές περισσότερο ως τρίτος στόπερ και βοήθησε, αποφεύγοντας το μεγάλο λάθος και παρά το άσχημο αγωνιστικό χώρο.

ΤΣΙΑΡΑΣ 7

Έκανε ντεμπούτο και «κολύμπησε»… κυριολεκτικά στα βαθιά νερά. Λες και ήταν πολύ καιρό στην ομάδα. Με πάθος στο παιχνίδι του, ένας δυνατός χαφ, κέρδισε καθαρά μάχες, αν και τον εγκατέλειψαν στο τέλος οι δυνάμεις του. Μπορεί να βοηθήσει στη συνέχεια.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 6

Προσπάθησε κι αυτός να «νικήσει» τον κακό αγωνιστικό χώρο, θα μπορούσε να είχε σκοράρει με το καλημέρα του αγώνα, βοήθησε αρκετά περισσότερο από άλλα παιχνίδια.

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ 6

Κράτησε μπάλα, έτρεξε, κέρδισε μάχες, απείλησε την εστία. Για λίγα… εκατοστά θα ήταν ο ήρωας εάν έβαζε το γκολ στο 37’. Ένας παίκτης που αν τον είχε νωρίτερα ο Άρης ίσως θα είχε πετύχει πολλά περισσότερα. Κουράστηκε μετά τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, “γράφοντας” πολλά χιλιόμετρα.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ 6

Αγωνίστηκε αριστερός μεσοεπιθετικός, είχε πολλές κερδισμένες μάχες, βοήθησε με το πάθος του, αλλά δεν μπόρεσε να συνεισφέρει στην τελική προσπάθεια.

ΜΑΝΙΑΣ 6

Σε ένα άχαρο ρόλο, με βάση τις καιρικές και αγωνιστικές συνθήκες, πάλεψε σώμα με σώμα, ανάλωσε πολλές δυνάμεις για να κυνηγήσει χαμένες «μπάλες», απείλησε την εστία κι αν είχε λίγη τύχη παραπάνω θα δικαιούταν ένα γκολ. Σε στεγνό γήπεδο, ίσως όλα θα ήταν διαφορετικά για τον επιθετικό του Άρη.

ΝΤΑΜΑΡΛΗΣ 6

Μπήκε κρύος, αγωνίστηκε ως στόπερ, αλλά έδωσε ενέργεια και πάθος, βοήθησε να μείνει το «μηδέν», αν και σε δυο-τρεις περιπτώσεις ο Γιάχος αδίκησε τις προσπάθειές του σφυρίζοντας του φάουλ που δεν ήταν.

ΣΟΥΝΑΣ 5

Έπαιξε σε ένα διάστημα όπου ο Άρης χρειαζόταν «πνευμόνια» και «καθαρό μυαλό», θα μπορούσε να είχε δώσει περισσότερα.

ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ-

Έπαιξε δυο λεπτά, δεν μπορεί να κριθεί.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 6

Ομάδα με αρετές ειδικά μεσοεπιθετικά, έχασε ευκαιρίες, δεν ήταν αδιάφορος, αλλά απέδειξε γιατί παραμένει αήττητος στην έδρα του.

ΓΙΑΧΟΣ

Δεν έκανε το μεγάλο λάθος, αλλά έκανε πολλά λάθη, όλα σε βάρος του Άρη. Έδωσε νωρίς κίτρινη στον Βανγκέλι σε ένα παιχνίδι, όπου η… ισορροπία των παικτών ήταν επιτυχία. Έδωσε ανύπαρκτα φάουλ υπέρ του γηπεδούχου σε καθαρές μονομαχίες.

To Top