Ο έλεγχος των παικτών από το PRESSARIS

Επιβαλλόταν να κλείσει με νίκη τη χρονιά και το έκανε, άσχετα εάν δεν έπαιξε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ουσιαστικά, η εμφάνιση ήταν σε συνέχεια όλων αυτών του τελευταίου διαστήματος με τη διαφορά ότι πήρε αυτό που ήθελε, τους βαθμούς. Σημαντική νίκη από κάθε άποψη, βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ο Πρόμπιερζ είχε εξάλλου την ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών του.
  

ΒΕΛΛΙΔΗΣ: ΒΑΘΜΟΣ 8

Για ακόμα μια φορά από τους κορυφαίους του Άρη. Ίσως ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας του Πρόμπιερζ από την έναρξη του πρωταθλήματος. Η φετινή χρονιά με την ευκαιρία που του δόθηκε ως βασικός, θα αποτελέσει παρακαταθήκη για τον έλληνα τερματοφύλακα.  

ΝΕΤΟ: ΒΑΘΜΟΣ 7

Δεν έχει βρει ακόμη τον καλό του εαυτό. Στα χέρια του προπονητή είναι πολύτιμο εργαλείο καθώς τον χρησιμοποιεί σε διαφορετικές θέσεις, όμως απέχει από τον Νέτο που ξέρει ο κόσμος του Άρη.   

ΜΙΣΕΛ: ΒΑΘΜΟΣ 7

Σε καλύτερη μέρα ο Βραζιλιάνος, σε σύγκριση πάντα με τα τελευταία του παιχνίδια. Ανέβηκε στο γήπεδο όταν χρειάστηκε και σ’ αυτό βοήθησε η ανεμική επιθετική παρουσία της Δόξας.

ΣΟΛΤΑΝΙ: ΒΑΘΜΟΣ 6

Το γκολ που πέτυχε στη Κομοτηνή δεν του έδωσε την ώθηση που θα περίμενε κανείς. Σε γενικές γραμμές η παρουσία του μπορεί να χαρακτηριστεί απλά μέτρια.

ΤΟΧΑ: ΒΑΘΜΟΣ 7

Δεν έκανε το μεγάλο παιχνίδι, ωστόσο ήταν σταθερός. Σταδιακά δείχνει να αντιλαμβάνεται αυτό που ζητάει απ αυτόν ο προπονητής. Υστερεί δημιουργικά, αυτό είναι και το φετινό πρόβλημα του Άρη.  

ΤΣΕΖΑΡΕΚ: ΒΑΘΜΟΣ 7

Φιλότιμος όπως πάντα, ωστόσο χρειάζεται βοήθειες κάτι που δεν πήρε με κριτήριο το πρώτο ημίχρονο πριν την αποβολή Κανακούδη. Πολλές φορές φαντάζει ξεκομμένος, χωρίς να είναι ο ίδιος υπαίτιος.   

ΚΑΤΙΔΗΣ: ΒΑΘΜΟΣ 6

Οφείλει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παίρνει. Δεν το έκανε, αντίθετα ο νεαρός ήταν μέτριος και για το λόγο αυτό αντικαταστάθηκε νωρίς.  

ΝΤΙΚΟ: ΒΑΘΜΟΣ 7

Χωρίς πολύ δουλεία το κέντρο της άμυνας. Ο αγώνας αυτός δεν αποτελεί αντικειμενικό κριτήριο για την παρουσία ενός στόπερ. Σε κάθε περίπτωση ήταν σταθερός.

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: ΒΑΘΜΟΣ 7

Από τους πιο ορεξάτους της ομάδας. Δείχνει διάθεση σε όσα παιχνίδια έχει αγωνιστεί. Μπορεί να βοηθήσει και στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ: ΒΑΘΜΟΣ 7

Ισχύει ότι και στην περίπτωση Ντίκο. Παιχνίδι δίχως πίεση για τον αρχηγό του Άρη. Θυμίζει σταδιακά τον καλό και σταθερό Λαζαρίδη που συνηθίσαμε πέρσι.

ΟΥΜΠΙΝΤΕΣ: ΒΑΘΜΟΣ 8

Ο κορυφαίος του πρώτου ημιχρόνου, έπεσε αγωνιστικά όσο κυλούσαν τα λεπτά. Για ακόμα ένα παιχνίδι πάντως, ο Αργεντινός ήταν σταθερά καλός. Στα συν φυσικά το γκολ που πέτυχε.

ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: ΒΑΘΜΟΣ 6

Μπήκε φουριόζος αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια σε απόδοση. Είναι εμφανώς επηρεασμένος από το ότι έχασε τη θέση του στη βασική εντεκάδα. Το γκολ που πέτυχε μπορεί να τον βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά.

ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ: ΒΑΘΜΟΣ 6

Μπήκε αμέσως στα βαθιά, γεγονός που βαραίνει τον νεαρό. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει την ανάλογη συνέχεια. Χρειάζεται δουλεία και επιμονή.

ΑΚΟΣΤΑ: ΒΑΘΜΟΣ 6

Φανερά μακριά από την εικόνα που μας έδειξε αρχικά. Σημαντικό ρόλο έχει παίξει η αγωνιστική του απραξία. Το θετικό είναι ότι δείχνει δραστήριος και αποφασισμένος να επιστρέψει δριμύτερος.     

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική μετά την αποβολή. Η δραμινή ομάδα έχει φανερές αδυναμίες σε όλες τις της γραμμές. Περιμένει ουσιαστική ενίσχυση στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, σε αντίθετη περίπτωση θα έχει πολύ δύσκολο έργο για την παραμονή. Παρόλα αυτά κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες, αν και με δέκα παίκτες.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Χωρίς το μεγάλο λάθος ο Μιχάλης Βοσκάκης, αλλά του ξέφυγαν κάποιες φάσεις. Το παιχνίδι κύλησε ομαλά για τον διαιτητή από το Ρέθυμνο, ο οποίος είχε ένα εύκολο βράδυ στο Βικελίδης. Το ίδιο ισχύει για τους δυο βοηθούς Κουρομπύλια, Δελφάκη.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top