Ο έλεγχος των παικτών από το PRESSARIS

Άδικη ήττα που επιδρά και στον ψυχολογικό παράγοντα. Ο Άρης πραγματοποίησε κατά διαστήματα πειστική εμφάνιση -την καλύτερη φετινή- αλλά οι προσπάθεια των παικτών του σταμάτησε στην ατυχία, στα μεγάλα αμυντικά κενά και στον διαιτητή Στέφανο Μαντάκη.

ΝΤΙΝ  ΜΠΟΥΖΑΝΗΣ 5

Μέτρια εμφάνιση για τον ομογενή τερματοφύλακα. Διαθέτει πλούσια σωματικά προσόντα, καλό σουτ και αντανακλαστικά. Η μεγάλη του αδυναμία είναι η έξοδος, πράγμα που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού.

ΡΟΚ ΕΛΣΝΕΡ 7

Σε συνέχεια από το παιχνίδι,με τον Λεβαδειακό, ο Σλοβένος δείχνει να βρίσκει ρυθμό. Έκανε καλή δουλεία στο χώρο ευθύνης του και χρησιμοποίησε ένα από τα ατού του, το μακρινό σουτ. Αν ήταν λίγο τυχερός θα είχε σκοράρει στο δοκάρι.

ΤΖΟΝ ΙΜΠΕΧ 7

Ικανοποιητική εμφάνιση από τον Νιγηριανό. Δυστυχώς όσο περνούσαν τα λεπτά του έβγαινε η κούραση. Έδειξε ότι μπορεί να δώσει βοήθειες στην ομάδα, κράτησε μπάλα, σούταρε.

ΣΑΛΟΖΕ ΟΥΝΤΟΤΖΙ 5

Σε πτώση η απόδοσή του, καθώς δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ. Έμεινε μακριά από την αντίπαλη εστία και δεν είχε την φρεσκάδα και κυρίως την ταχύτητα που τον διακρίνει.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΟΥΛΙΔΟ 4

Έχουμε εκθειάσει πολλές φορές τον Ισπανό, αλλά η εμφάνισή του στα Πηγάδια είναι ίσως από τις χειρότερες που έχει κάνει με την φανέλα του Άρη. Επίσης, δεν έχει βρει τον συμπαίκτη με τον οποίο θα κάνει ανταγωνιστικό δίδυμο.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ 5

Άλλη μια μέτρια εμφάνιση από τον ταλαντούχο μέσο του Άρη. Ο Μιλίνκοβιτς είναι υποχρεωμένος να βρει το κουμπί του για να κερδίσει η ομάδα έναν ικανό παίκτη.

ΝΙΚΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ 7

Θετική εμφάνιση από τον δεξιό οπισθοφύλακα. Επιτέλους ένα μπακ του Άρη «ανέβηκε» όλη τη γραμμή προς την αντίπαλη περιοχή.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 5

Το αδύνατο σημείο  Άρη από την αρχή του πρωταθλήματος είναι η άμυνα του. Για ακόμα ένα παιχνίδι οι δύο στόπερ προβλημάτισαν με την απόδοσή τους.

ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ 6

Μαχητικός, αλλά και απρόσεκτος. Η θέση του δεν επιτρέπει ούτε ολιγωρίες, ούτε καθυστερήσεις. Χρειάζεται βελτίωση.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΑΤΟΣ 7

Έκανε το γνώριμο παιχνίδι του. Μοίρασε τη μπάλα σωστά και όποτε χρειάστηκε δοκίμασε ατομικές ενέργειες. Ήταν και παραμένει η πιο αξιόπιστη λύση για την ομάδα.

ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 7

Ορεξάτος ο νεαρός μέχρι το σημείο του τραυματισμού του. η απουσία του ήταν απώλεια στο δεύτερο ημίχρονο.

ΝΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ 6

Μαχητικός και φιλότιμος όπως πάντα. Ήταν στις φάσεις, δεν είχε την τελική προσπάθεια.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΑΣ 6

Μπήκε όταν το παιχνίδι έγειρε υπέρ του αντιπάλου. Βοήθησε όσο μπορούσε. Ωστόσο, μπορεί και καλύτερα.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΝΙΑΣ 6

Προσπάθησε κι αυτός από την πλευρά του να αλλάξει τα δεδομένα σ ένα πολύ δύσκολο χρονικά σημείο για την ομάδα του. οφείλει σιγά-σιγά να επανέλθει σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

Η ΞΑΝΘΗ

Χωρίς να δείξει τίποτα το ιδιαίτερο έβαλε στη συγκομιδή της τρεις πολύτιμους βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είχαν την τύχη με το μέρος τους, ενώ για ακόμα μια φορά λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Στέφανος Μαντάκης ελέγχεται για την φάση της ανατροπής του Ανδρέα Τάτουστο 32′. Είναι εμφανές ότι χρειάζεται εντατικά σεμινάρια προκειμένου να καταλογίζει τις εξόφθαλμες παραβάσεις. Το ίδιο κακός ο πρώτος βοηθός Γιάννης Σίπκας, μια και η φάση έγινε μπροστά στα μάτια του. Με λιγότερα προβλήματα η διαιτησία του δεύτερου βοηθού Γιάννη Καραγκιοζόπουλου.

To Top